Fejlesztési igazgatóval erősít a Property Market

379
Berényi Zsolt fejlesztési igazgató, Property Market

2023. december 1-től fejlesztési igazgatóként Berényi Zsolt vezeti a Property Market fejlesztői csapatát. A szakember irányítja a cég lakó- és infrastruktúra, valamint a hotel- és irodafejlesztési területét is. A Property Market, a BudaPart városnegyed mellett, az anyavállalat Market Építő Zrt.-vel és leányvállalataival közösen, további két kiemelt fővárosi projektért is felel – a BEM Centerért és a Városliget mellett épülő Dürer Parkért.

Nem csak elismert és aktív piaci szereplővel, de egy igazi visszatérővel bővül a Property Market vezetői csapata: Berényi Zsolt korábban senior projektmenedzserként dolgozott már a cégnél, majd ezt követően a hazai ingatlanfejlesztési szektorban bővítette tapasztalatait, előbb a HB Reavis, majd a GTC akvizíciós és fejlesztési igazgatójaként. A kinevezésének köszönhetően a közel 20 éves ágazati tapasztalattal rendelkező szakember kezében összpontosul a Property Market lakó- és infrastruktúra, valamint a hotel- és irodafejlesztési területe.

Zsolt érkezése tovább erősíti a Property Market szakértői gárdáját, és tapasztalata révén még felkészültebben tudunk megfelelni a dinamikusan bővülő portfóliónk által támasztott kihívásoknak.” – mondta Kiss Ákos, a Property Market ügyvezetője.

 

Forrás: Property Market