2019. október 2-án, szerdán rendezik meg az 5. Beton Fesztivált, aminek a tavalyi évhez hasonlóan az EURÓPA hajó ad otthont. A fesztivál – mint idáig minden alkalommal – hazánk két meghatározó építőanyag-ipari, „betonos” szövetségének (CeMBeton és MABESZ) támogatásával valósul meg.

Az idei évben is neves szakmai előadók, pódiumbeszélgetések, workshop, valamint beton tematikájú kiállítás színesítik a programot. Utóbbira a szervezők 2019. szeptember 15-ig várják az alkotásokat.

A rendezvény legfőbb célja, hogy összekösse a szakmát, a szakma iránt érdeklődőket, valamint azon művészeket és kreatívokat, akik alkotásainak, munkáinak vagy termékeinek középpontjában a beton áll. A rendezvényen számtalan példán keresztül ismertetik a hazai és a nemzetközi innovációkat és trendeket, mellyel inspirálni szeretnénk azokat, akik ezzel a csodálatos és sokrétű anyaggal dolgoznak.

A fesztivál keretében díjazzák a „Minden építés alapja 2019” pályázat nyerteseit is, amit az idei évben is három kategóriában írtak ki építészek és egyetemi hallgatók részére.

A Beton Fesztiválon való részvétel előzetes online jelentkezéshez, majd a részvételi díj kiegyenlítéséhez kötött (a helyszínen nincs mód a regisztrációra)!

Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 10.

Részvételi díj: 12.000.- Ft + ÁFA

 

Részletes program és jelentkezés: http://beton.hu/betonfesztival/ 

 

 

Forrás: CeMBeton