Hazai Termék védjegyet kapott a Terrán

339

A Terrán Tetőcserép termékei már több mint 100 éve készülnek magyar alapanyagokból egy családi vállalkozás alapjain megerősödve, és folyamatosan fejlődve. A márka 2021-től a Hazai Termék védjegyet használók büszke és tudatos körét erősíti.

A Hazai Termék védjegyet abban az esetben kaphatja meg egy vállalkozás, amennyiben több mint 50%-ban magyar alapanyagokat használ fel termékei előállításához, valamint a gyártáshoz szükséges minden folyamatot Magyarországon végez el.

A védjegyes áru megvásárlásával nemcsak egy megbízható minőségű, ellenőrzött alapanyagokból készült, hazai előállítású termékhez juthatnak hozzá az emberek, hanem az ezeket előállító vállalkozások sikeres működését is segítik.

A kezdetektől fogva arra törekedtünk, hogy tevékenységünkkel, értékesített termékportfóliónkkal a hazai gazdaságot erősítsük, és közvetve támogassuk a magyar vállalkozásokat, hogy egy olyan, gyökereire büszke, stabil és innovatív céggé nőjük ki magunkat, amire mindig számíthat a piac, a vásárlók. Büszkék vagyunk rá, hogy az idei évtől egy olyan licencet használók köréhez tartozhatunk, mely a minőség védjegye” – mondja Gódi Attila, ügyvezető igazgató.

A védjegyes termékek hazai eredetét és megbízhatóságát független szervezet ellenőrzi, és igazolja az alapanyag megfelelő származását, ugyanakkor vizsgálják a jogszabályi előírások betartását is. Így, aki védjegyes árut vásárol, hozzájárul az ellátási láncban résztvevő vállalkozások fejlődéséhez, továbbá biztos lehet abban, hogy az adott termék megbízható, a gyártó nem téveszti meg a fogyasztókat, nem él jogosulatlan versenyelőnnyel, és megfelel a termékbiztonsági szempontoknak is.

Hazai termék vásárlásával ezenkívül csökkenthető az ökológiai lábnyom, hiszen rövidebb úton és gyorsabban jut el az áru a fogyasztókhoz, valamint a szállításhoz kapcsolódó környezetszennyezés is kisebb.

 

További információ: www.terranteto.hu

 

 

Forrás: Sans Cliché