Az építőipariban dolgozó kivitelezőknek, tervezőknek, beruházóknak és üzemeltetőknek  jelentős kihívást jelent a digitális átállás, BIM alapon kezelni projektjeiket. Erre ad egyszerű, de mégis teljes választ a Bexel Manager szoftver, ami mostantól Magyarországon is elérhető.

A Bexel Manager azon kevés BIM alapú szoftverek egyike, amely már BIM alapon jött létre, és folyamatosan fejlesztik a BIM szabványok és iparági ajánlások alapján.

Az építőipari projekt-menedzsment szoftvert két szomszédos államban fejlesztik, így hazai elsődleges támogatáson, oktatáson túl, akár személyesen is elérhetők a fejlesztők.

A Bexel Manager tulajdonságai

A Bexel Manager építőipari szoftver az épület ciklusának szinte minden funkcióját lefedi. Ha rendelkezünk BIM-es modellel, akkor:

  • Használhatunk különböző terv egyeztetési funkciókat
  • Megvizsgálható az egyes elemek ütközése
  • Projekt ütemterv készíthető, optimalizálhatók az erőforrások, követhető a megvalósulás.
  • A projekt költségei előre megtervezhetők, követhetők és a kontroll funkciók azonnali beavatkozást biztosítanak
  • Az üzemeltetők megvalósulási modellen dolgozhatnak a hozzárendelt dokumentációkkal, elkészíthetik a karbantartási tervet.

A legtöbb BIM szoftver nem alkalmas nagy mennyiségű adat kezelésére, de a Bexel Manager a kivételek egyike, amely adatbázis háttere miatt a legnagyobb hazai projekteket is tudja kezelni.

 

További információ és bemutató kérés: bexelmanager.epitoipariszoftver.hu

 

 

 

Forrás: K-ép Stúdió