Az XAPT Solutions a COSMO CONSULT csoport tagja lett

391

Az XAPT Solutions 2019 szeptemberétől a COSMO CONSULT csoport tagjaként folytatja munkáját. A 20 éve alapított, a világ 14 országában működő COSMO CONSULT a Microsoft legnagyobb európai Dynamics partnere. Az akvizícióval az a célja, hogy erősítse jelenlétét a kelet-közép-európai országok piacain, valamint az általa több éve sikeresen szállított, speciális üzleti megoldásokat elérhetővé tegye a magyar vállalatok számára.

Az akvizíciót követően az XAPT Solutions Kft. neve 2019 novemberében COSMO CONSULT Kft.-re módosult. Az akvizíciónak köszönhetően jelentősen bővül a cégnél elérhető ERP/CRM és iparági megoldások köre.

A COSMO CONSULT üzleti megoldások bevezetései és támogatásai által foglalkozik üzleti folyamatok és informatikai rendszerek korszerűsítésével. A Microsoft Dynamics ERP és CRM rendszerei mellett olyan digitális megoldásokat is kínál, amelyek kiszolgálják az adatkezelés és az analitika, a mesterséges intelligencia (AI), a munkatársak együttműködését elősegítő funkciók, az automatizációt és adatcserét támogató technológiák, tehát az „Ipar 4.0” igényeit.

A cég rendszerei üzemeltethetők felhőben vagy hagyományos módon, a vállalat saját adatközpontjából. A rendszerek hozzáférhetők az irodai asztali számítógépekről, de akár út közben, okostelefonokról vagy táblagépekről is. A COSMO CONSULT által készített, a gyáripari szektornak, a szolgáltató cégeknek, az építőiparnak és a kereskedelemnek szóló iparági megoldásai átfogó szemléletet képviselnek, és hosszú távon helytálló működésre tervezték őket.

 

Forrás: www.xapt.hu