Megjelent a Bexel Manager BIM alapú építőipari program új verziója. A verzióban jelentősen nőt a projekt ütemterv struktúrájának létrehozásának lehetősége, elsősorban a költségvetési osztály felhasználásával.

Online projekt funkció megjelenése óta várták a folyamatkezelőt, ami sokat segíthet a teammunkában.  A teammunka egyik speciális esete az ütközések kezelése, amelyet új automatikus csoportosító funkció segít. Támogatást kapnak a REVIT felhasználók egy új publikáló funkcióval.

A Bexel Manager kulcsismérvei:

  • Lehetővé teszi a projekt teljes ellenőrzését az építés minden feladata felett, mivel a lehető leghamarabb értékes információkkal rendelkezik a projektről.
  • Jelentősen csökkenti a kockázatokat az előretervezéssel, a buktatók megelőzésével és a visszaesések minimalizálásával.
  • Jelentős időt takaríthat meg a hagyományos építőipari elemzésekkel és jelentésekkel, csökkentve a költségeket és az építési időt – így több időt fordíthat a projektre.
  • A projekt céljainak és pénzügyi céljainak elérése érdekében gondoskodhat arról, hogy a tervezése rugalmas maradjon, és a változtatások zökkenőmentessé váljanak.
  • Koordinálja a különböző szakmák összes érdekeltjét, és intelligens információcserét biztosíthat a projekt különböző résztvevői, érintettjei között.

 

Program kipróbálható magyar nyelven is: https://bexelmanager.epitoipariszoftver.hu/