Zavartalan a Mapei Kft. termelése, nem lesz áruhiány

132

Szigorú biztonsági intézkedések mellett zavartalanul termel a Mapei Kft. gyára.

A vállalat szigorú intézkedéseket hozott annak érdekében, hogy megvédje a munkatársak egészségét és megóvja a vállalat működőképességét. A magától értetődően kötelező maszkviselés, az érintkezések korlátozása és a fokozott higiéniai intézkedések mellett, a vállalat antigén tesztet biztosít munkatársainak. A teszteket szükség esetén, szakképzett egészségügyi dolgozók végzik el.

Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezetője

El akarjuk kerülni a tömeges megfertőződést, ennek érdekében hoztuk az intézkedéseket, mindent elkövetünk, hogy megőrizzük a munkatársaink biztonságát. Hál’ istennek eddig eredményes volt a védekezés” – mondta Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezetője.

A vállalat szerint áruhiánytól nem kell tartani, olasz anyavállalat működése folyamatos, az alapanyag ellátás zavartalan. A Mapei termékek áraira a járvány jelenleg nincs hatással, ezért áremelés – az Euro árfolyam változása és az infláció miatti kisebb korrekciótól eltekintve – nem várható.

A vállalat továbbra is optimista, az ágazat növekedésére számít 2021-ben. Markovich Béla szerint annak ellenére, hogy jelenleg befékezett a piac, a korlátozások miatt visszafogták költéseiket az emberek, ez az óvatosság átmeneti. A január 1-től életbe lépő támogatások, a lakásépítések kedvezményes áfája, a felújítási támogatás várhatóan élénkítik a piacot. Az intézkedések kompenzálhatják a kieső szektorok forgalmát, például a csökkenő turisztikai felújításokat és építkezéseket, melyek az elmúlt években jelentős részt hasítottak ki a fellendülésből.

 

További információ: www.mapei.hu

 

 

Forrás: Hírnévügynökség