A Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara a Magyar Mérnöki Kamara Közlekedési Tagozatának szakmai támogatásával az idén 22. alkalommal „Közlekedésfejlesztés Magyarországon” címmel szakmai továbbképzést és konferenciát rendez Siófokon, 2020. május 13-15-én.

A konferencia fő témája: „A jövő közlekedési kihívásai”

Témák, szekciók:

Nyitó előadás: A közlekedés jövője

  1. A közlekedés gazdasági, társadalmi környezete, kihívások
  2. Új kihívások a közlekedésben
  3. A közlekedési alágazatok kihívásai
  4. A közlekedésbiztonság aktuális kérdései

A konferencia első napján délután szakmai kirándulás körében  „A vízi közlekedés fejlesztése” téma kerül megbeszélésre.

A konferencia védnöke: Tarlós István kormánybiztos

A közel két évtizede megrendezésre kerülő konferencia idei végleges programja és a konferencia költségei a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara honlapján (www.bpmk.hu), a Magyar Mérnöki Kamara Közlekedési Tagozatának saját honlapján (www.fomterv.hu/mmk/), a Mérnöki Kamara Nonprofit Kft. weboldalán (www.bpmk-oktatas.hu/siofok),  valamint a CE Plaza Hotel honlapján (www.ceplazahotel.hu/Ajanlatok-Arak) tekinthető meg.

A konferencia helyszíne: Siófokon a CE Plaza****, ahol uszoda, szauna stb. is a résztvevők rendelkezésére áll.

Szállások Siófokon a Panoráma****, a CE Plaza**** és a Napfény*** hotelben  lesznek. (A szállodák közötti közlekedésre mikrobusz biztosított). A konferencia, szállás, teljes ellátás költsége a szállodák árainak megfelelően változik.

Igény esetén lehetőség van a konferencia 1 vagy 2 napján való részvételre is. Az ennek megfelelő költségek a jelentkezési lapokat tartalmazó honlapokon részletesen feltüntetésre kerülnek.

A konferencián bárki (nemcsak kamarai tag) részt vehet!

JELENTKEZÉS

A jelentkezési lapok a Közlekedési Tagozat honlapjáról (http://www.fomterv.hu/mmk/), a http://www.bpmk-oktatas.hu/siofok és a http://www.ceplazahotel.hu/Ajanlatok-Arak honlapokról is letölthetők.

A kitöltött jelentkezési lapokat a judit.romhanyi@cehotels.hu, vagy a szobafoglalas@cehotels.hu e-mail címre kérik küldeni (aláírva). Telefon: (+36-84) 696 090 és (+36-84) 696 092

A szervezők kérik, hogy a jelentkezéssel egy időben a szolgáltatás díját a CE Family Hotel Kft. K&H Banknál vezetett 10405004-50526788-51711000 sz. számlájára szíveskedjenek átutalni, megjegyzésben a résztvevő(k) nevével. A megrendelt szolgáltatásról előlegszámlát állítanak ki, végszámlát a teljesítést követően küldenek.

A jelentkezéseket a konferencia/továbbképzési részvételi díj beérkezésének sorrendjében tudják elfogadni.

A rendezvényt szakmai továbbképzési napok alkotják, így a részvétellel az éves szakmai kötelező kamarai továbbképzés teljesíthető.

Jelentkezési határidők:

  • a Panoráma hotelben kért elhelyezés esetén 2020. április 3.
  • a CE Plaza és a Napfény hotelben kért elhelyezés esetén 2020. április 30.

 

A konferenciával kapcsolatos minden információt a szervező BPMK nevében Hamarné Szabó Mária (e-mail: hamarne@progan.hu, mobil: (+36-20) 980-5554) ad meg.

A továbbképzésekkel kapcsolatos kérdésekkel Juhász Tamást (e-mail: juhasz.tamas@mmk.hu, telefon: (+36-1) 455-88-65) kereshetik.

 

 

Forrás: BPMK