ÉPÍTEM AZ OTTHONOM 2021 SUMMIT – Egy hét, amikor minden az építkezőkről, házfelújítókról és az építési szakemberekről szól

66

Egy olyan online rendezvényt szervez szeptember 26. és október 3. között Az építő közösség, amilyen az építési szakmában még nem volt idehaza. 8 napon keresztül összesen 32 előadás, beszélgetés próbálja meg segíteni a házépítőket, házfelújítókat arra, hogy felkészülten vágjanak bele életük egyik legnagyobb kalandjába.

Központi téma a jövőre életbe lépő „közel nulla” energetikai elvárásrendszer, annak hatása a házépítés legkülönbözőbb területeire.

A közel 30 órányi(!) információ- és tudásanyag az építési szakemberek számára is érdekes és hasznos lehet, hiszen a témák az építkezés teljes palettáját átölelik, a jogi és pénzügyi aktualitásoktól át, a különböző szerkezeteken át egészen a gépészetig, miközben szó esik tervezésről, kivitelezésről, műszaki ellenőrzésről – és mindenek előtt a szakmák együttdolgozásának fontosságáról.

Az előadások élőben (és utána még 48 óráig) ingyenesen követhetők, de lehetőség van a teljes kép- és hanganyag megvásárlására is – a konferencia végéig igencsak jutányos áron.

 

Bővebb infó és jelentkezés: https://www.epitemazotthonom.hu/virtualis-konferencia/

 

A konferenciaanyagok megvásárlása: https://www.epitemazotthonom.hu/felvetelek/

 

 

Forrás: TÉT Consulting Kft.