Ősszel folytatódik REGIONÁLIS SZAKMAI NAPOK továbbképzés sorozat, új helyszíneken is! A képzés előadásai az aktuális kérdésekre kínálnak megoldást, példák bemutatásával, sok hasznos információval építészeknek és gyakorlati szakembereknek. Elismert egyetemi professzorok előadásai és gyártók alkalmazástechnikai ismertetői mellett kivitelezői tapasztalatokat ismerhetnek meg a hallgatók.

MÉK: 3 pont (2021/23)

2021-ben a Regionális Szakmai Napok fókuszában az épületburok áll.

Fő témák:

  • Környezettudatos építés, innováció, felújítás.
  • Szakmai szabályok, irányelvek.
  • Megvalósult projektek, jó példák, rossz példák.

A jelenleg érvényben lévő rendelkezések szerint a rendezvényeken az érdeklődők csak érvényes védettségi igazolvánnyal vehetnek részt a kontakt képzésen.

A Regionális Szakmai Napok szakmai továbbképzés sorozat tervezett őszi időpontjai, helyszínei és a képzés formái:

2021. szeptember 9. csütörtök – Budapest, Lurdy Konferenciaközpont – online és kontakt képzés
2021. szeptember 14. kedd – Veszprém (pontos helyszín egyeztetés alatt) – kontakt képzés
2021. szeptember 21. kedd – Tatabánya, Edutus Egyetem – kontakt képzés
2021. szeptember 28. kedd – Székesfehérvár (pontos helyszín egyeztetés alatt) – kontakt képzés
2021. szeptember 30. csütörtök – Zalaegerszeg, Pannon Egyetem Infoközpont – kontakt képzés
2021. október 7. csütörtök – Győr, GYMSMKIK Székháza – kontakt képzés
2021. október 28. vagy november 16. – Pécs, PTE (Az időpontot a PTE programjához igazítják, egyeztetés alatt) – kontakt képzés
2021. november 9. kedd – Kecskemét, Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar – kontakt képzés
2021. november 11. csütörtök – Szeged, IH Rendezvényközpont – kontakt képzés
2021. november 25. csütörtök – Gödöllő, Tudástranszfer Központ – online és kontakt képzés

 REGISZTRÁCIÓ A TOVÁBBKÉPZÉSRE 

Amennyiben a továbbképzési pontokat ingyenesen szeretné megszerezni, kérjük, segítse a szervezők munkáját és vegyen részt nagyszabású, országos, reprezentatív piackutatásukban, melynek célja a hazai tervezők és szakkivitelezők piaci igényeinek a feltérképezése.
Ha már korábban kitöltötte a kérdőívet, kérjük ne töltse ki újra, ingyenes pontszerzési lehetősége egész évben érvényes!

A kutatásban való részvétel anonim és önkéntes, a kérdőív kitöltése pedig maximum 20 percet vesz igénybe. A kérdőív kitöltéséért és a rászánt időért cserébe viszonzásképpen díjmentes pontszerzési lehetőséget ajánlanak fel az ÉMSZ által szervezett 3 továbbképzési pontot érő Regionális Szakmai Napok konferenciasorozat bármely állomásán (MÉK 2021/23). Ehhez nem kell mást tennie, csak kitöltenie a kérdőív elküldése után megjelenő regisztrációs adatlapot (kérjük, ezt ne mulassza el, mert később ezt nem tudja pótolni).

Jelentkezzen a továbbképzésre akkor is, ha éppen most nincs ideje a piackutatásra. A kérdőívet elegendő a képzés időpontjáig kitöltenie, a továbbképzési pontigazolás átvételének/megküldésének a feltétele a kérdőív kitöltése vagy a részvételi díj befizetése.

Amennyiben úgy gondolta, hogy nem vesz részt a piackutatásban, úgy kérjük, utaljon át 3.000 Ft összeget az ÉMSZ bankszámlaszámára (K&H 10201099-40265007), a befizetésnél a közleményben adja meg nevét, kamarai azonosítószámát és az esemény elnevezését.

 KITÖLTÖM A KÉRDŐÍVET 

 

További információ: www.emsz.hu/regionalis-szakmai-napok

 

 

Forrás: ÉMSZ