Minősítéssel a kóklerek ellen

800

A kóklerek elleni védekezést segíti a Mapei Kft. új, minősített szakember képzése. 

A szakemberhiány, az otthonteremtési és lakásfelújítási támogatások hatására felívelő kereslet miatt megszaporodott a kóklerek száma. A probléma súlyát jelzi, hogy a kóklerek kiszűrése szerepel az ÉVOSZ 2023-ig tartó stratégiájában.

Tudnál ajánlani egy megbízható, jó szakembert? Szinte mindenki feltette már ezt a kérdést az ismerőseinek. És még így is gyakran lutri, hogy milyen szakembert fogunk ki. Szeretnénk láthatóvá tenni a megbízhatóságot. Nincs más választásunk. Minden eszközzel segítenünk kell az építtetőket és a szakembereket a csalókkal szemben” – mondta Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezetője.

Ennek érdekében indítja minősített szakember képzést a Mapei Kft. A képzésben részt vevő szakembereknek elméleti és gyakorlati képzésen kell részt venniük, majd vizsgán számot adni felkészültségükről. A képzéseken több évtizedes gyakorlattal és különleges tudással rendelkező, ismert szakemberek adják át tudásukat.

A vizsgát eredményesen teljesítő szakemberek két évig jogosultak a „Mapei által minősített szakember” cím és védjegy használatára, például névjegykártyán, ajánlatokon, weboldalon vagy a közösségi médiában. Két év elteltével frissítő képzésekkel a minősítés meghosszabbítható.

A képzésre gyakorló szakemberek jelentkezhetnek. A jelentkezés feltétele, hogy a belépéskor a Magyar Építőipari Szakember Közösség tagjának kell lenni.

A jelentkezés határideje 2010. április 15. Az első képzésen 40 fő vehet részt.

 

Jelentkeznihttps://www.szakemberkozosseg.hu/minositett-szakember címen lehet.

 

 

Forrás: Hírnévügynökség