Az Aluprof idén is több minőségi termékekkel jelent meg a piacon. 

MB-79N ajtó- és ablakrendszer: új rendszer, prémium teljesítménnyel (MB-86), standard áron (MB-70)

Az Aluprof jelenleg legkorszerűbb gazdaságos terméke az MB-79N ajtó- és ablakrendszer. Az új rendszer 3 féle profiltömítéssel kapható (E, ST, SI), amelyek akár Uf=0,83 W/m2K hőszigetelésre is képesek. Tokszerkezete 70 mm, szárszerkezete pedig 79 mm mélységű.

Az MB-79N rendszer elemei

Az MB-79N a meglévő termékportfólióban az MB-70 HI standard és az MB-86 prémium ablakrendszerek között helyezkedik el, közel a standard árán, de a prémium szint teljesítményével. Az MB-70 HI rendszernél nagyobb, akár 160 kg szárnysúllyal és 2700 mm maximális ablakmagassággal rendelkezik és a manapság divatos üveg-üveg sarokkapcsolatok is kialakíthatók vele.

SkyFlow külső lamellás homlokzati zsaluziák: árnyékolástechnika a modern építészetben

A zsaluzia lehetővé teszi a mai modern építészetben egyre elterjedtebb nagy üvegfelületek használatát azáltal, hogy esztétikus formában védelmet nyújt a belső terek túlmelegedése ellen.

A SkyFlow zsaluzia “C” (80 mm) és “Z” (90 mm) peremezett lamellákkal, 11 féle alapszínben és 4 fajta változatban érhető el (vakolható SZ/P, önhordó SZF/S és külső tokos (sínes és sodronyos) SZF/A), kizárólag motoros vezérléssel (Somfy vagy Elero).

SkyFlow típusok

SkyRoll külső textil árnyékoló

A külső textil árnyékolók – más néven Screenek – rendkívül funkcionális megoldást jelentenek, és szívesen használják őket mind középületekben, mind lakóépületekben. Az ilyen típusú árnyékolók fő előnye a helyiségek védelme speciális műszaki szövetekkel az intenzív benapozás ellen.

Egy megfelelően megválasztott külső textil árnyékoló rendszer emellett szúnyoghálóként is működhet, hatékonyan védve a helyiségeket a rovarok jelenlététől.

A kínálatban háromféle termék kapható:

  • a SkyRoll ZIP rendszer a legújabb generációs termék, amelyet nagy üvegfelületekkel rendelkező helyiségek árnyékolására terveztek. A termék vakolható és ráépíthető és adaptív változatban kapható. Maximális méretek 5000 x 5000 mm (16m²).
  • a SkyRoll Classic a legnépszerűbb rendszer a screen típusú, külső textil rolók családjában. Ebben a rendszerben a szövet nincs közvetlenül integrálva a lefutóval. Az árnyékoló vakolható, ráépíthető és adaptív változatban kapható. Maximális méretek 5000 x 5000 mm (16m²).
  • a SkyRoll Eco egy alacsony költségű megoldás. A használata rendkívül egyszerű és nem igényel nagy erőkifejtést. A termék ráépíthető és adaptív változatban kapható. Maximális méretek 2000 x 2500 mm.

MB-SR50N ZS külső lamellás homlokzati zsaluziák függönyfalra: SkyFlow és MB-SR50N harmóniája

Az MB-SR50N ZS megoldás egyesíti a SkyFlow homlokzati zsaluziarendszert az MB-SR50N homlokzati függönyfal rendszerrel.

A lizénákhoz speciális leszorító léceket terveztek, amelyek lehetővé teszik a homlokzati üvegezés beépítését, valamint olyan külső lizénákat, amelyek egyben a homlokzati zsaluzia lefutójának szerepét is betöltik. Az új termék 3 változatban érhető el: külső lizénás lefutóval, sínes és acél sodronyos lefutóval.

 

AP szériás panelajtó 10 új típussal, prémium lakóházakhoz

Az itthon népszerű Aluprof AP szériás bejárati panelajtó család most 10 újabb típussal bővült, amelyek közül az AP21-24 típusok már süllyesztett fogantyúval rendelkeznek, amelyek LED segítségével megvilágíthatóak, az AP29 típus pedig egyedi fa hatást biztosít.

 

 

Aluprof AG10

Új panelajtó széria: AG sorozat saját gyártásban, kedvezőbb áron

Annak érdekében, hogy a bejárati panelajtók árai elérhető szinten legyenek, az Aluprof saját panelgyártásban kínálja 16 új kitöltésmintáját.

Az ajtólapokban található töltőpanelek az MB-70, MB-70HI, MB-86 és MB-104 Passive rendszereken alapulnak, s számtalan szín- és struktúravariációban elérhetők. Ezeket ki lehet maratni, bevonni vagy szigetelt üvegből készíteni. A panelajtók nagyon nagy méretekben is elkészíthetők – akár 1,40 m szélességig és közel 2,60 m magasságig.

Rejtett keretes panoráma tolóajtó – MB-SKYLINE TYPE R

A nagy, látványos üvegezett felületek a kényelmet és a luxust testesítik meg, főszereplői a helyiségek esztétikájának. Már jó ideje nem csak az irodaépületek és hotelek homlokzatain láthatjuk ezeket, hanem a modern családi házak és lakásokban is állandó helyet kaptak. Felhasználásukkal látványos üvegfal-hatást kapunk, mely elmossa a határokat a beltér és az épületet körülvevő természet között. A nagy ablakok elegáns alumíniumkerete festményként öleli körbe a külvilágot, mintha egy műalkotást lenne.

Ezt a megoldást kínálja az Aluprof MB-SKYLINE TYPE R terméke, melynél a legmodernebb anyagokat használták fel, így a tolóajtók egyszerre könnyűek, tartósak, egyszerűen használhatók, sőt, környezetbarát anyagokból készülnek.

Az alumínium, melyből az Aluprof MB-SKYLINE TYPE R rendszer ajtószárnyai készülnek, modern, környezetbarát anyag. A termékben felhasznált innovatív megoldások a legjobb hőszigetelést biztosítják az egész konstrukció számára. Fontos az üvegezett felületek vastagsága is, ezért háromrétegű (3xESG vagy 2xESG+1xVSG), 52-60 mm vastagságú üvegek kerültek felhasználásra. A rendszerhez tartozó külső motor távvezérlésű és akadályérzékelővel lett ellátva, ennek köszönhetően a szerkezetet távolról is lehet irányítani.

Az ajtók kézzel zárhatók a BT Lock zár segítségével vagy a lizénába építve. A felesleges vizet modern vízelvezető rendszer vezeti el. A küszöb profilban dekoratív integrált görgőket lehet használni, amely megkönnyíti az ajtók használatát.

 

További információ: www.aluprof.eu

 

 

Forrás: Aluprof