Már 20 bérlő választotta a BudaPart irodaházait

790

A főváros modern kori történetének legnagyobb ingatlanfejlesztési projektjében az első irodaépület, a BudaPart GATE egy éve nyitotta meg kapuit, idén nyáron pedig átadják a beruházás második irodaházát, a BudaPart CITY-t. A két épületben eddig 20 hazai és multinacionális cég írt alá bérleti szerződést.

Nyártól már a Bayer Hungária Kft. munkavállalói is élvezhetik a BudaPart előnyeit és itt valósul meg a Mol-csoport impozáns új székháza, a MOL Campus. A BudaPart alapkoncepciója, hogy az egyik legfontosabb üzleti negyeddé váljon a budapesti irodapiacon, a közvetlen közelében lévő irodaházakkal együtt független alpiacot alkotva, létrejöjjön a „Buda Business District”.

A BudaPart GATE épületében a pandémia ellenére az elmúlt hónapokban több bérleti és bővülési szerződést is kötöttek: a Novo Nordisk és a doTERRA bővítette irodáját, valamint újabb bérlők is a BudaPart mellett kötelezték el magukat, így már hét szinten teljes a bérbeadottsága LEED „Gold” minősítésű irodaházban. Az épületben és környezetében megnyitott a BudaPart GATE Melódin étterem, tavasszal pedig applikáció alapú élelmiszerüzlettel, kávézóval, szépségszalonnal és szupermarkettel egészülnek ki a városnegyed kereskedelmi egységei, továbbá már várja vevőit a Príma Pék, a Grajnai virágbolt, lottózó és a Greens&Seeds zöldéges.

BudaPart CITY

A BudaPart CITY, a városnegyed második irodaháza a Property Market fejlesztésében és a Market Építő Zrt. kivitelezésében ütemterv szerint halad, az épületet 2021 nyarán adják át. A közel húszezer négyzetméternyi irodaterületet kínáló épület mellett elsőként a Bayer Hungária Kft. döntött, 2020 decemberében pedig egy újabb nemzetközi nagyvállalat írt alá bérleti szerződést 2000 négyzetméterre, amivel közel 30%-ra nőtt az újgenerációs irodaház bérbeadottsága. A sikeres bérleti tranzakciókat az ingatlanfejlesztő és a co-exclusive megbízottjai, az Eston International, valamint a Cushman&Wakefield bonyolítja le.

A budaparti irodaválasztások legmeghatározóbb szempontjai a lokáció, a zöld, inspiráló környezet, a kiváló megközelíthetőségi lehetőségek és a sokszínű szolgáltatási portfólió, ami egyedülállónak számít a dél-budai alpiacon. A BudaParton dolgozók a városnegyed minden előnyét élvezhetik, a folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal és a létrejövő komplex infrastruktúrával pedig jelentős időt takaríthatnak meg a hétköznapokban. A következő hónapokban beköltöző bérlők már egy élettel teli városnegyedbe érkeznek, ahol a jelenlegi szolgáltatások hamarosan kiegészülnek fagylaltozóval, újabb éttermekkel, drogériával és más üzletekkel, valamint a Beach&Barral, a későbbiekben pedig többek között gyógyszertár, fitnesz központ, óvoda, sportpályák, felnőtt és gyermek háziorvosi rendelő is megvalósul.

A városnegyedben dolgozók számos közlekedési alternatíva közül választhatnak: a BudaPart mellett közvetlen buszjárat és villamosmegálló, kerékpárútvonal, a Kopaszi-gát bejáratánál pedig hajóállomás található, melyek még tovább erősítik a munkahely közvetlen kerületközponti és belvárosi kapcsolatát.

Nagyon örülök, hogy egyre több vállalat ismeri fel a városnegyed üzleti és szabadidős előnyeit. A BudaParton egy teljesen új életérzés, vízparti környezet és közösségi szemlélet várja a dolgozókat. A munkaidő után az aktív kikapcsolódásra is lehetőségük van: futhatnak, SUPpolhatnak, jógázhatnak vagy kajakozhatnak a Kopaszi-gáton és a Lágymányosi-öbölben, de akár az idén elkészülő homokos partszakaszon koktélozhatnak is a páratlan környezetben. Mindemellett egy helyen intézhetik el a fontosabb napi teendőiket, a gyerekeik ide járhatnak a közeli bölcsődébe vagy óvodába, a megspórolt időt pedig a családjukkal, a barátaikkal tölthetik el” – mondta el Tóth Mariann, a Property Market bérbeadási igazgatója.

 

 

Forrás: Black Page Consulting