Vezetőváltás a Deceuninck Europe élén

961

A Deceuninck új ügyvezető igazgatót nevezett ki a vállalat európai egysége élére. Luc Vankemmelbeke 2022. május 2-től tölti be a vezető tisztséget, Stijn Vermeulent váltva, aki 2,5 év után közös megegyezéssel távozik a Deceunincktől.

Luc Vankemmelbeke építészmérnöki mesterdiplomával rendelkező, gyakorlott vezető, aki jelentős tapasztalattal rendelkezik a gyártás területén. Több mint 25 évet töltött a belga Bekaert vállalatnál különböző stratégiai működési és értékesítési munkakörökben Belgiumban, Európában és világszerte.

„Büszke vagyok rá, hogy egy flamand gyökerekkel rendelkező nagy, nemzetközi építőipari vállalat vezetését láthatom el, és csatlakozhatok a Deceuninck családhoz. Örömmel veszek részt a fenntartható otthonok megteremtésében, hiszen a környezetbarát működés fő célkitűzéseink egyike” – mondta az új vezető.

„A teljes menedzsment nevében üdvözlöm Luc Vankemmelbeket a Deceuninck Europe új ügyvezetőjeként. Biztos vagyok abban, hogy a gyártás területén szerzett szakmai tudása fontos hozzáadott érték lesz stratégiai terveink megvalósításában. Egyúttal köszönöm Stijn Vermeulen munkáját, és sok sikert kívánok neki a jövőbeni karrierjéhez” – mondta Bruno Humblet, a Deceuninck nemzetközi ügyvezető igazgatója.

 

Forrás: Morpho