Újra bauma – a MEVA válaszaival az új kihívásokra

1636

Három és fél év után végre újra találkozik az építőipar Münchenben: a szakma hagyományos vására, a bauma, 2022 október 24. és 30. között várja a nemzetközi közönséget. Itt a MEVA is bemutatja az építőipar legújabb kihívásaira választ kínáló műszaki megoldásait, így a fókuszban a gazdaságosság a rugalmasság és a biztonság áll.

A főszerepet ennek megfelelően a hatékony munkavédelemben fontos szerepet játszó MIS – MEVA Integrated Safety rendszer, a mindössze három komponensből álló, és minden alaprajzhoz könnyen illeszthető, akár 50 %-kal kevesebb tartóval jól használható VarioMax, a könnyű és rugalmasan alkalmazható AluFix, és a munkavégzést gyorsító, nagyméretű MevaDec 160/160 játssza majd.

A MEVA standjának földszintjén a látogatók a digitalizált építkezés újdonságairól is tájékozódhatnak. A MEVA partnere, a BIM² helyszíni jelenlétének köszönhetőn a szakemberek első kézből kaphatnak információt arról, hogyan segíti hatékonyan az épületinformációs modellezés a zsaluzat gazdaságilag és logisztikailag is optimális tervezését.

A MEVA legújabb innovációival a B3-as zsaluzócsarnok 236-os standján egy 470 m²-es kiállítási területen várja partnereit.

 

További információ a MEVA termékeiről: https://meva.net/hu-hu/termekek/