Három kulcsfontosságú pozícióba érkezett új munkatárs a DVM group-hoz. A vállalat tájékoztatása alapján az új, vezető beosztású szakemberek érkezésének célja, hogy általuk az adminisztrációs és az értékesítési területek még stabilabbak és versenyképesebbek lehessenek.

Magyarország ingatlanszektorának meghatározó szereplője, a DVM group három területen erősítette csapatát tapasztalt szakemberekkel. Massányi Tibor, a DVM group managing partnere így összegezte az új munkatársak csatlakozását: „Három nagyon erős karakterrel gazdagodott a DVM group, akikkel együtt képesek vagyunk tovább fejleszteni növekedési stratégiánkat. Iparágunkban a folyamatos megújulás elengedhetetlen annak érdekében, hogy megugorhassuk a piac diktálta kihívásokat. Cégünk számos területen számít eredményorientált látásmódjukra, tapasztalataikra és kapcsolati bázisaikra. Általuk lehetőségünk nyílik egyszerre innoválni a belső és külső folyamatainkat és csatornáinkat.

Új vezető a HR területen

Budai Gyöngyvér HR director, DVM group

Budai Gyöngyvér HR vezető pocízióban erősíti a vállalatot a jövőben. A szakember 2008-ban szerezte meg Humánerőforrás-menedzser diplomáját, de a főiskola utolsó évében már főállásúként dolgozott a GE Money magyarországi tagjánál, a Budapest Banknál. Az itt töltött idő alatt komoly tapasztalatot szerzett toborzás, kiválasztás területén, szervezetfejlesztésben, valamint belső trénerként, ahol kifejezetten vezetőfejlesztéssel és karriermenedzsmenttel foglalkozott. Lehetősége volt az informatikai területet támogatva nemzetközi projektekben is részt venni, a Bank tulajdonosváltását követően pedig kulcsszerepet kapott mind a toborzási, mind a teljesítményértékelési rendszerek és folyamatok újjáalakításában.

Ezután a Raiffeisen Bankban folytatta karrierjét, ahol a korábbi évek tapasztalatait felhasználva közel 1000 főt támogatott csapatával. Főbb feladatai a szervezet- és vezetőfejlesztés, valamint a csapatépítés volt.

A DVM group-nál Budai Gyöngyvér feladata 2022 tavaszától a HR folyamatok és rendszerek megreformálása, valamint megszilárdítása, vezetőképzés és fejlesztés, a toborzás folyamatos építése, valamint a munkáltató jelenlét megerősítése az építőipari piacon.

Vállalati pénzügyek kezelése, folyamatfejlesztés

Oláh Tibor finance director, DVM group

Oláh Tibor, finance director pozícióban szintén 2022 márciusától a cégcsoport vállalati pénzügyeinek kezelése, kontrollja mellett a partnerekkel és releváns szolgáltatókkal való zökkenőmentes kapcsolattartásért is felel. Pénzügyi igazgatóként nem csak a DVM group pénzügyi tevékenységét fogja össze, hanem részt vállal a cégcsoport növekedéséből adódó folyamatfejlesztési feladatok koordinálásában is.

A DVM új pénzügyi vezetője okleveles közgazdász, 1993-ban diplomázott Németországban. Szakmai pályafutását könyvvizsgálóként kezdte a Deloitte-nál, ahol nemzetközi konszernek magyarországi leányvállalatainak ellenőrzésében vett részt. 2001-től az ELMŰ-ÉMÁSZ-Csoportnál pénzügyi igazgatóként a pénzügyi, számviteli és adózási tevékenységért felelt három leányvállalati felügyelő bizottsági tagság mellett. Részt vett nemzetközi projektekben, integrált ügyviteli rendszerek és dokumentumarchiválási rendszer bevezetésében volt központi szerepe. Az építőipari szektorral először egy osztrák tulajdonú fővállalkozó cégnél volt alkalma közelebbről megismerkedni. Sokrétű tapasztalatokat szerzett több szektorban, gyógyszernagykereskedelemben, szállodaiparban működő cégek gazdasági területét irányította. A DVM group-hoz a Semmelweis Egyetem pénzügyi vezetői pozíciójából érkezett.

Az értékesítési terület további erősítése

Vissy András account manager, DVM group

Vissy András, a DVM group új account managere közgazdász diplomáját 2016-ban szerezte az IBS Nemzetközi Üzleti Főiskolán. Már a tanulmányai mellett fontosnak tartotta a tapasztalatszerzést, ezért a főiskola évei alatt számos magyar céghez jelentkezett gyakornoknak, minden esetben az ingatlanpiaci területre orientálódva.

2015-től az Arkon Zrt-nél (mai nevén ingatlan.com Zrt.-nél) helyezkedett el, ahol az ingatlan.com és iroda.hu csoport média felületeinek értékesítésével és tanácsadásával foglalkozott. Ennek köszönhetően a legnagyobb hazai fejlesztők által végzett értékesítési és kommunikációs folyamatokba nyerhetett betekintést, miközben egyedülálló kapcsolati hálót épített ki magának.

2020-tól az Epronex Építő Zrt. csapatát erősítette, ahol a vállalat értékesítési, üzletfejlesztési és kommunikációs feladatai látta el.

A DVM groupnál egy összetett pozíciót tölt be, nemcsak a meglévő szolgáltatások továbbfejlesztését és értékesítését látja el fit-out területen, hanem a cég kliens kapcsolattartásáért is felel.

A DVM group-ról

A DVM group hazánk egyik legkomplexebb építőipari szolgáltatásait nyújtó vállalata, megalapítása óta az ingatlanszektor meghatározó szereplője. A portfólió elemei a tervezés, az építészeti vizualizáció, a projektmenedzsment, a környezetvédelmi szaktanácsadás, a generálkivitelezés és a kivitelezésmenedzsment. Intézmények és irodák, valamint kereskedelmi-, ipari- és lakóingatlanok teljes körű tervezésében és kivitelezésében nyújt professzionális szolgáltatást, nagy hangsúlyt fektetve a műszaki tartalom minőségére, a funkcionalitásra és esztétikumra, valamint az ügyfélközpontú, költséghatékony szemléletre. A hazai és nemzetközi szakmai versenyek rendszeres szereplője: amint arról korábban beszámoltunk, legutóbb az International Property Awards globális döntőjében nyerte meg az építészeti vizualizációs kategóriát, valamint két egymást követő évben is megkaphatta „Az év kivitelező cége” elismerést. A jövő mérnökei iránti elköteleződését jól szemlélteti, hogy minden szolgáltatási területén nagyszámú gyakornoki pozíciót kínálva segíti a fiatalok elindulását a munka világában, nélkülözhetetlen gyakorlati tapasztalatot biztosítva számukra.