Az új VELUX INTEGRA® elektromos felnyíló tetőtéri ablak 45 fokos szögig nyitható, mely lenyűgöző panoráma kilátást, erkély jellegű érzést nyújt, amely elárasztja a belső teret természetes fénnyel. Kényelmes távvezérlést (motorizált működtetést) és az időnként szükségszerű kézzel történő nyitást-zárást ötvözi egy ablakon belül.

Kiváló energiahatékonyság

A tetőablak a szabadalmazott VELUX ThermoTechnology™ hőszigetelési rendszerrel készül, ezáltal a hőérzet javul, a fűtésszámla csökken. Az ablak fa magja hőkezelést kap, mely során a fa nedvességtartalma akár 50%-kal is csökken, a nedvesség jobb hőszigetelő képességű levegőre cserélődik.

Természetes szellőzés

A felső kilincs lebillentésével friss, szűrt levegőt engedhetünk be a szellőzőnyíláson keresztül, így a nap bármely szakában biztosítható a megfelelő levegőcsere. A beépített légszűrő javítja a belső klímát, mivel kívül tartja a port és a rovarokat. A szűrő újrahasználható és könnyen tisztítható.

Elektromos működtetés

A VELUX INTEGRA® elektromos felnyíló tetőtéri ablakot elektromos áram által vezérelt motor hajtja. Az ablakhoz előre hozzápárosított falikapcsoló nagyban megkönnyíti, felgyorsítja és gondmentessé teszi a beüzemelést. A falikapcsoló automatikusan kapcsolódik az ablakhoz, egy gombnyomással mozgatható a tetőablak. Több elektromos tetőtéri ablak esetén azok egyetlen falikapcsolóval is vezérelhetők.

Esőérzékelő

Minden elektromos és napelemes tetőtéri ablak esőérzékelőt is tartalmaz, így az ablak automatikusan bezáródik, ha elered az eső.

Karbantartás

A VELUX tetőablakokhoz 25 évig biztosít alkatrészeket. A legtöbb alkatrész nagyon könnyen kicserélhető akár házilag is és megvásárolható a VELUX Alkatrész Webáruházban.

A tetőablak VELUX ACTIVE with NETATMO beltéri klímaszabályzó hozzáadásával okostelefonról vezérelhető és a csomaghoz tartozó érzékelővel automatizálható. Az érzékelők folyamatosan figyelik a hőmérsékletet, a CO2-szintet és a páratartalmat, és ezeknek megfelelően működtetik a VELUX INTEGRA® tetőtéri ablakokat, árnyékolókat és redőnyöket, így biztosítva az egészségesebb beltéri klímát.

A szakértő segítsége nélkül is könnyen telepíthető VELUX ACTIVE alkalmazással és egy okostelefonnal a VELUX INTEGRA® tetőtéri ablakok, árnyékolók és redőnyök bárhonnan működtethetők, gyors áttekintést kaphatunk a beltéri klíma állapotáról és a termékek működéséről.

 

További részletek: www.velux.hu

 

 

Forrás: VELUX