Ön milyen zsalut használ? És miért?

849

Mondja el véleményét!

Felmérés indult az építőipari szakemberek körében a zsaluzással kapcsolatos szokásokról és a döntést befolyásoló tényezőkről, valamint arról, mennyire ismerik az innovatív zsalutechnológiákat, mint például a műanyag zsaluhéj használatában rejlő lehetőségeket. A felmérés szervezői 2022. július 8-ig várják a véleményeket, a részvétel anonim.

A zsalugyártók célja, olyan korszerű és innovatív termékek és szolgáltatások létrehozása, melyek meggyorsítják, megkönnyítik és optimalizálják a szakemberek számára a zsaluzási folyamatok kivitelezését. A fejlesztéseknek köszönhetően a legbonyolultabb betonszerkezetek megvalósítása is könnyen és gyorsan megoldhatóvá válik, ami lerövidítheti azok kivitelezésének idejét, és akár jelentős költségmegtakarítással is járhatnak. Ehhez azonban időről időre szükség van a „gyakorló” szakemberek visszajelzéseire.

Kérdőív célja tehát, hogy feltérképezze a szakemberek zsalutechnológia használatával kapcsolatos szokásait. Információgyűjtés zsalukészletekkel, zsalubérléssel kapcsolatos szokásokról, és persze arról is, mennyire is merik és használják az innovatív technológiákat és az azokban rejlő lehetőségeket.

A kutatást kezdeményező Meva azon kitöltők között, akik hozzájárulnak, ajándékcsomagokat sorsol ki.

Kérdőív kitöltése: https://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/1136585957/

 

Forrás: Build-Communication