Milánóban és online is várja látogatóit az MCE

753

2022. június 28 és július 1. között a Milánói Vásárközpontban immár 42. alkalommal kerül megrendezésre az MCE – Mostra Convegno Expocomfort, a HVAC+R, megújuló energia és energiahatékonyság szektorainak vállalatait, szakembereit megszólító rangos nemzetközi üzleti platform. Az esemény a személyes részvételi lehetőség mellett digitális formátumban is elérhető lesz. Az Egészségügyi Minisztérium és az RX Group szigorú intézkedéseinek köszönhetően a konferenciák, viták, találkozók a legnagyobb biztonságban zajlanak.

A Fiera Milano 325.000 m2-nyi területét elfoglaló MCE 2022 szakmai programok, konferenciák, iparági találkozók sorát vonultatja fel az Energiahatékonyság & Innováció témájától a That’s Smartig. A rendezvény kihagyhatatlan a lakó-, kereskedelmi és ipari smart building berendezések, rendszerek tervezésében és kivitelezésében érdekelt szakemberek számára.

„Az MCE elkötelezett a vásár nemzetközi karakterének megőrzése, valamint a személyes találkozás, a kiállítói jelenlét és az eszmecsere mellett ebben az üzleti lehetőségekkel teli dinamikus környezetben” – nyilatkozta Massimiliano Pierini, a Reed Exhibitions Italia ügyvezető igazgatója. A szervezők a szélesebb körű és biztonságosabb részvétel érdekében döntöttek a korábban márciusra tervezett rendezvény nyárra halasztása mellett. A vásárra eddig több mint 1400 kiállító jelezte részvételét.

Azon érdeklődők számára, akik személyesen nem tudnak részt venni a milánói vásáron, idén is elérhető marad az „MCE Digital Experience” online részvételi módozat június 28 és július 6 között. Az MCE megújult online felületén biztosítja a digitális networking találkozókat a program nemzetközi résztvevői számára.

 

További információért tekintse meg a vásár honlapját vagy vegye fel a kapcsolatot magyar képviseletünkkel!