Az európai mezőnyt követően nemzetközi szinten is rangos elismerést szerzett a DVM group a világ egyik legnagyobb ingatlanszakmai versenyén. Az európai mezőny négy díja után, most az építészeti vizualizációs kategóriában hozta el a fődíjat a vállalat az International Property Awards globális megmérettetéséről.

Amint arról korábban beszámoltunk, a DVM group négy kategóriában is győzött az egyik legrangosabb ingatlanszakmai versenyen, az Europen Proprety Awards-on (EPA) 2021-ben: építészeti, belsőépítészeti és építészeti vizualizációs területeken. Ezzel az eredménnyel is minden idők legnagyobb teljesítményét érték, el – hiszen először fordult elő, hogy Magyarországon egy cég négy kategóriában is díjazott lett az EPA-n –, de itt nem fejeződött be a verseny. Eredményeik alapján a szakmai zsűri ugyanis automatikusan delegálta arra a céget, hogy nemzetközi vonalon folytassa tovább a versenyt. Ezáltal a DVM group részt vett a kontinensek versenyén a Szervita Square Building építészeti, valamint építészeti CGI pályázataikkal.

A DVM group pedig itt is kiemelkedő sikert ért el: a szakmai döntőbizottság az építészeti vizualizációs kategóriában választotta a legjobbnak a vállalatot az International Property Awards finálájéban.

„Az ArcViz csapatunk művészetként tekint a vizualizációra, ez a magas minőség minden munkájukon visszaköszön. Végtelenül büszkék vagyunk a csapatra!” – fogalmazott a DVM group a social media oldalán.

A Londonban tartott díjátadó a világ számos ágazati szereplője részvételével zajlott. A DVM group részére odaítélt díjat Massányi Tibor cégvezető vette át.

A DVM group a növekvő belső projektvolumenének és a renderelések, filmek, 360°-os és VR-környezetek iránti nemzetközi kereslet miatt döntött egy éve az ArchViz önálló üzletág létrehozása mellett. A DVM group úgy weboldalán fogalmaznak: az építészeti vizualizáció sokkal többet nyújt, mint egy még a tervezőasztalon lévő épület vagy belső tér pontos, jövőre vetített képe. Komplex megoldásokat kínál, több más mellett HR-szempontból is támogathatja a vállalatokat, és felgyorsíthatja a döntéshozatalt – véli a vállalat.

 

Forrás: www.mernokvagyok.hu, DVM group