Konferenciát rendeznek a a magyar logisztika kiemelkedő alakjának tiszteletére

681

Knoll 100 címmel rendez egész napos konferenciát a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE). A rendezvénnyel Prof. Dr. Knoll Imre, a magyar logisztikai kiemelkedő alakja előtt tisztelegnek, aki idén szeptember 18-án ünnepelte volna a 100. születésnapját. Az ingyenes eseményt szeptember 28-án tartják a Falk1 Rendezvényközpontban.

Az őszi szezonban a Magyar Logisztikai Egyesület rendezvényei is újra kezdődtek, egy benchmarking klubnappal – közölte a szakmai szervezet. A következő rendezvényük a magyar logisztika kiemelkedő alakja, Knoll Imre előtt tiszteleg. A szakember 2022. szeptember 18-án ünnepelhette volna 100 születésnapját. Az évforduló alkalmából a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) tavasszal, az Edutus Egyetemmel közösen Logisztikai Szakmai Műhelyt hozott létre a professzor tiszteletére.

„A Professzor Úrnak számos dolgot köszönhet a magyar logisztikai élet. Többek között alapítója volt nemcsak a Magyar Logisztikai Egyesületnek, de az Európai Logisztikai Szövetségnek is” – mondta Dr. Doór Zoltán, aki hozzátette: sokan személyesen is tanulhattak tőle, hiszen több mint hét évtizeden át tartott oktatói pályafutása.

Személyéhez számos tudományos mű fűződik. 1962-től 26 szakkönyvet, 390 tudományos cikket és tanulmányt, valamint több mint 200 szakvéleményt és projektet publikált.

Egész napos konferencia a szakember tiszteletére

A tiszteletére rendezett eseménynek a budapesti Falk1 Rendezvényközpont ad helyet 2022. szeptember 28-án, reggel 9 és délután 16 óra között.

„Egyesületünk a konferencia életre hívásával kíván tisztelegni Knoll Imre munkássága előtt. Ez alkalomból egy olyan eseményt szervezünk, melynek keretei között méltóképpen megemlékezünk a logisztikai tudományos munkásságáról, valamint annak napjainkban is releváns elméleti és gyakorlati jelentőségéről” – nyilatkozta az MLE elnöke.

Az esemény programja tervezett három szekcióból áll majd. Az első részben megemlékező előadások lesznek hallhatóak a professzor szakmai életéről, ezt követően a logisztika aktuális tudományos kérdései kerülnek górcső alá, végezetül a szakterület aktuális gyakorlati kérdéseiről lesz szó.

A rendezvényen az MLE mellett az Európai Logisztikai Szövetség (ELA), a Magyar Tudományos Akadémia (MTA), az Edutus Egyetem, az Óbudai Egyetem, a Miskolci Egyetem, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, valamint több versenypiaci szereplő is képviselteti magát.

A programra a belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A teljes program, valamint a regisztrációs felület az alábbi linken elérhető: www.mle.hu/knoll-100-meghivo/

Forrás: sajtóanyag