Kiírásra került az Év szakembere díj

488

Második alkalommal kerül meghirdetésre az “Év szakembere” díj referencia verseny építőipari szakembereknek. A pályázat célja, hogy olyan példaképeket találjanak, akiknek teljesítményét a többi szakember is elismeri, és akik inspirációul szolgálhatnak a jövő generációi számára.

A pályázatra olyan aktív kőművesek és burkolók jelentkezhetnek, akik önállóan vagy legfeljebb 3 fős kivitelezői csapat tagjaként dolgoznak. A díj különböző kategóriákban kerül kiosztásra, mint lakossági projektek, nem lakáscélú projektek, nagy méretű lapokkal való burkolás, medence és wellness helyiségek, valamint pályakezdők kategóriájában.

„Mindenki tudja, érzi, hogy vészesen fogynak a szakemberek. Ezért hoztuk létre a pályakezdő kategóriát, hogy számukra is lehetőséget adjunk a bemutatkozásra. Ezzel is szeretnénk ösztönözni, hogy minél többen válasszák hivatásuknak az építőipart. Bár tudjuk, hogy egy szárnyait bontogató pályakezdő munkáját nem lehet összehasonlítani a több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberekével, de más pályakezdőkével igen” – mondta Markovich Béla a Mapei Kft. ügyvezetője.

A díjra jelentkezni a pályázat honlapján, az elkészült munkákról készült fotók beküldésével és a pályázati űrlap kitöltésével lehet. A pályázat nyertesei értékes jutalomban részesülnek.

A beérkezett pályázatokat első fordulóban szakmai zsűri értékeli. A második fordulóba továbbjutott pályaművek közül a Magyar Építőipari Szakember Közösség tagjai szavazással választják ki a nyertes szakembereket minden kategóriában.

A pályázat benyújtásának határideje 2023. november 30.

További információk a pályázat honlapján találhatók: https://www.mapei.com/hu/hu/az-ev-szakembere-2023

 

Forrás: Hírnévügynökség