Átalakítja tervezési osztályának működését az integrált építészeti és építőipari szolgáltatásokat nyújtó DVM group. Az építészeti tervezés részleg élére Csécsei Ákost, a belsőépítészeti osztály vezetésére Fekete-Tóth Tímeát kérték fel az ügyvezető partnerek. A tapasztalt vezetők együtt fejlődtek a céggel, nevükhöz többszörösen díjazott, meghatározó projektek fűződnek.

Magyarország egyik legnagyobb létszámú tervezőirodájának szervezetei átalakításával még magasabb szinten képes reagálni a hazai és nemzetközi ügyfelek megnövekedett építész-szakmai igényeire. Az optimálisan lehatárolt munkameneteknek köszönhetően jelentősen javulnak a tervezési csapatok közötti folyamatok, létrejöhet a magasabb szintű specializálódás a munkatársak között. A működési modell kettéválasztásával nemcsak a hatékonyságban történik pozitív változás, hanem lehetőséget biztosít arra is, hogy még versenyképesebb ajánlatokat kínálhassanak az ingatlanfejlesztők, a befektetők és a multinacionális vállalatok számára.

Fekete-Tóth Tímea belsőépítészeti tervezési igazgató
Fekete-Tóth Tímea, belsőépítészeti tervezési igazgató rendkívüli fegyelemmel és precizitással viszi végig a projekteket, melyet maximális kreativitással ötvöz. 

Építész tervezőművész diplomáját a Magyar Iparművészeti Egyetemen (MOME) szerezte, ahonnan belsőépítészeti diplomadíjjal távozott, amely egyben karrierjét is megalapozta. Pályáját ipari épületek tervezésével kezdte, már ebben a tízéves időszakban megtapasztalhatta a nagy projektek feszes munkamenetét, ugyanakkor mindig arra törekedett, hogy emberközpontú tereket alkosson akár egy indusztriális környezetben is. Színdinamika szaktervező mérnöki másoddiplomáját a Budapest Műszaki Egyetemen szerezte. A DVM group-hoz 2017-ben csatlakozott, alapépületi és belsőépítészeti munkák aktív résztvevőjeként, olyan különleges projektek fűződnek nevéhez, mint a 20.000 m2-es bp Budapest iroda, a WineHUB shop és étterem, a Dr. Rose Magánkórház megújult vendégforgalmi területei és a Steam Budapest étterem a Szervita téren.

Tervezői filozófiája a megújulásban rejlik, lázas érdeklődéssel kutatja, hogy mivel tud újdonságot, innovatív megoldásokat létrehozni. Módszere kutatáson, funkció analízisen és a megrendelő igényein alapszik. Mindez rendkívül jól illeszkedik a cég saját fejlesztésű munkatér kialakítási tanácsadó szolgáltatásához, a DVM Discovery-hez, amely terület ezentúl irányítása alá tartozik.

Csécsei Ákos építészeti tervezési igazgató
Csécsei Ákos, építészeti tervezési igazgató 2018-ban kezdte meg pályafutását a cégnél, vezető tervezőként. Hazai és nemzetközi projektekben szerzett szakmai tapasztalatait kamatoztatva kreatívan és precízen vezeti projektjeit. 

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki Karán diplomázott 2005-ben, tanulmányai alatt a Leonardo ösztöndíjprogramnak köszönhetően kétszer fél évet tölthetett neves spanyolországi építészirodákban a nemzetközi csapat tagjaként, úgy mint az RCR Arquitectes és a Gras Architects irodák. Később egy évet Londonban töltött, ahol tovább mélyítette tudását a kortárs, modern, nemzetközi építészetben. Építész tervezői és projektvezetői szakismereteit közismert magyar építészirodáknál sajátította el, ez idő alatt kulturális- és közösségi középületek, sportlétesítmények, irodaházak, hotelek és lakóépületek tervezésében, valamint megvalósulásuk tervezői támogatásában vett részt. A DVM group-nál töltött eddigi több mint öt éve alatt olyan nagyvolumenű projektek elsőszámú vezetője volt, mint a zánkai Erzsébet-tábor teljeskörű megújítása, az Intercity Hotel Budapest kiviteli tervezése, valamint jelenleg futó munkái között megtalálható a Monori Center városnegyed léptékű fejlesztésének átfogó megtervezése, és a cég első saját fejlesztésű, tervezésű és kivitelezésű projektje, az Andor Liget lakópark.

Alapító tagja és elnöke a 2006 óta fennálló közhasznú civil építészeti szervezetnek, az ÉK Egyesületnek, amelynek célkitűzése, hogy tevékenységével, szolgáltatásaival segítse a magyar építészeti kultúra színvonalának emelését, valamint az egyéni és kollektív alkotókészség kibontakozását.  Az egyesület több nemzetközi projektjével nyert el Erasmus+ Nívódíjat. Aktív tagja a Magyar Építész Kamarának, a Magyar Építőművészek Szövetségének, valamint egykori egyetemének urbanisztikai tanszékén diploma opponens.

Kiss Ida, aki hét éven át vezette a DVM group tervezési osztályát továbbra is a cég kötelékében marad, fókuszáltan a nemzetközi ügyfelek területén számítanak kiemelkedő tudására, építészeti, belsőépítészeti és fenntarthatósági ismereteire.

 

Forrás: DVM group