Az első bécsi nyílászáró kongresszuson a Roto képviseletében Dr. Eckhard Keill tartott előadást „A jövő ablaka vasalatgyártói szempontból” címmel. Az eseményen számos meghatározó iparági szereplő, többek között a Saint-Gobain, a Remmers AG, az AluKönigStahl GmbH és a profine Group vett részt.

A résztvevők az „Ablaklátnokok & Ablaklátomások” mottó jegyében gyűltek össze a császárvárosban. Az esemény fókuszában azok a személyek álltak, akik ötleteikkel, innovatív stratégiáikkal és szenvedélyükkel képesek a nyílászáró ipar előremozdítására.

A VASALATGYÁRTÓI SZEMMEL

„A jövő ablaka számára a technika másodlagos” – mondta Dr. Eckhard Keill első bécsi nyílászáró kongresszuson. A Roto Frank Holding AG elsőszámú vezetője előadásában egy vasalatgyártó szemszögéből tekintett ki a holnap nyílászáróinak piacára. (Fotó: Interconnection Consulting / Peter Griesser)

Az első bécsi nyílászáró kongresszust 2019. június 27–28-án rendezték meg az osztrák fővárosban.

A politikai, gazdasági, szociokulturális, környezeti és jogi tényezők nagyobb mértékben befolyásolják nyílászáróink kereskedelmét, mint például egy ázsiai tanulmány az okos ablakok dizájnjáról” – mondta Dr. Eckhard Keill, a Roto Frank Holding AG elsőszámú vezetője, hozzátéve hogy „a jövő ablaka számára a technika másodlagos”.

Előadásában egy vasalatgyártó szemszögéből tekintett ki a holnap nyílászáróinak piacára, és közben hangsúlyozta a kellően megalapozott környezeti, ország- és ügyfélszegmens-elemzések fontosságát. Egyértelmű, hogy az „ablaknak” van jövője, ám „a jövő ablaka” – mint olyan – nem létezik.

NYITOTTSÁG ÉS PÁRBESZÉD

Fotó: Interconnection Consulting / Peter Griesser

A szervező Interconnection Consulting piackutató vállalat jelentése szerint több mint 160 üzletági képviselő vett részt a kongresszuson Európa számos országából. A Roto üdvözölte a kezdeményezést, amely alkalmat nyújt arra, hogy a mindennapi munka során nyitottak legyünk az új koncepciókra és ötletekre. Ezek nagyon fontosak, mert a „jövő ablakai” fogják majd a „jövő üzletágát” jelenteni. „Ezért a témával kapcsolatos gondolatainkat az elkövetkező hetekben és hónapokban sűrűn meg fogjuk osztani Önökkel” – jelentette be Dr. Keill a vasalatok szakembereinek.

 

További információ:
www.roto-frank.com/hu