Felmérés az építkezők és tervezgetők körében

1782

Az elmúlt közel egy év gyökeresen megváltoztatta az otthonteremtéssel, lakásvásárlással, felújítással kapcsolatos lakossági hozzáállást, véleményt, sőt a célokat, lehetőségeket is. Soha ilyen sok bizonytalanság nem övezte a gazdaság szinte összes szeletét, így az élet egyik legfontosabb háttere, a lakhatással kapcsolatos tervek megvalósítását. Ezért a több évtizede a szakma véleményét szondázó Építési Piaci Prognózis kiadója úgy döntött, hogy két kérdéssorból – egy 20 és egy 15 kérdést tartalmazóból – álló felmérést indít az építkezést, felújítást tervezők, vagy éppen az azt befejezők körében.

Milyen céllal kezdett felújításba és otthona melyik részén?
Milyen problémákkal szembesült, milyen problémákat vár?
Mennyire fontos az energiamegtakarítás és a fenntarthatóság a döntések során?
Mi alapján döntött építőanyagok, technológiák között?
A magánépítkezők körében indult felmérés szervezői ezekre, és ehhez hasonló kérdésekre keresik a választ.

Nyerje meg a 15 vacsorameghívás egyikét!

Aki megosztja véleményét és tapasztalatait, tehát legalább az egyik kérdéssort kitölti, megnyerheti a 15 db, egyenként 21 000 Ft értékű, két személyre szóló, háromfogásos vacsorameghívást, azaz a FELDOBOX élményutalványok egyikét! A nyertes a vacsora helyszínét az országszerte megtalálható éttermek közül választhatja ki.

Aki azonban mindkét kérdéssort kitölti, dupla eséllyel indulhat a 2022. december 14-i sorsoláson. A felmérésben való részvétel önkéntes és anonim, amelynek során személyes adatot nem kell megadni, mindössze azt az e-mail címet, amellyel a kitöltő a sorsoláson részt kíván venni. Az e-mail címeket a Kiadó és a felmérés szervezője, a Build-Communication a válaszoktól szigorúan külön, a hatályos GDPR szabályok és saját Adatkezelési szabályainak megfelelően kezeli.

A kérdőív kitöltését az alábbi linkre kattintva indíthatja el: “Véleményfelmérés építkezők, felújítók körében – az Építési Piaci Prognózis fogyasztói felmérése” kérdőív – Kerdoivem.hu

Ha érdekli, hogy mi az évtizedek óta létező Építési Piaci Prognózis, kik a készítői és milyen célból, kinek készül, arról további információt itt talál: https://buildmarketing.hu/piaci-prognozis

 

További információ a felmérés szervezőjéről: www.buildmarketing.hu, iroda@buildmarketing.hu