Elindult a jelentkezés a Beruházáslebonyolítói Mesteriskola 5. évadára

1358

A 2019 elején indult Beruházáslebonyolítói Mesteriskola immár 5. alkalommal kerül megrendezésre. A november elején kezdődő képzésre október 9-ig lehet jelentkezni.

A Beruházáslebonyolítói Mesteriskolát 2019 tavaszán indította el a Magyar Mérnöki Kamara (MMK) és a vele együttműködő szakmai szervezetek, a Magyar Építész Kamara (MÉK), az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ), a Magyar Tanácsadó Mérnökök és Építészek Szövetsége, a Magyar Projektmenedzsment Szövetség, valamint az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs NKft.

A mesteriskola V. évfolyamának első képzési napja november 3-án lesz, hibrid oktatási formában.

A mesteriskola ötödik kurzusának (BLMI5) programja három alapvető fejezet köré csoportosul:

  • A beruházáslebonyolító működésének keretei, lehetőségei, eszközei
  • A beruházáslebonyolítás az építési beruházások folyamatában
  • Projektismertetések, esettanulmányok

A képzés részletes menetrendje és tematikája mernokvagyok.hu/blmi5 oldalon érhető el, valamint a jelentkezést is ezen a felületen lehet benyújtani 2022. október 9-ig.

A mesteriskola új elemeként félnapos fakultatív programot is beiktattak a szervezők: korlátozott hallgatói létszám számára lehetőség lesz a budapesti Nemzeti Atlétikai Stadion megismerésére, ahol az építtető, a beruházáslebonyolító szervezetek, a tervezők és a kivitelezők áttekintést adnak a beruházási folyamatról helyszíni bejárása keretében. A program időpontja: november 18.

A képzés teljes díja 520.000 Ft, amelyből a mérnöki kamara tagjai kedvezményben részesülnek. A részletekről itt tájékozódhat.

A részvételnek nem feltétele a kamarai tagság, azonban alapfeltétele a szakirányú mérnöki végzettség.

A mesteriskola a felnőttképzési törvény szerint bejelentett képzés, a Magyar Mérnöki Kamara felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma: B/2020/008514

A képzési napokon való személyes/online részvételről a Kamara igazolást ad ki.

Forrás: mernokvagyok.hu