Díjazza a fenntarthatósági törekvésekben élen járó partnereit a Schneider Electric

208

A Schneider Electric bejelentette, hogy tovább erősíti a “Partnering for Sustainability Initiative” elnevezésű kezdeményezését. Az új program célja, hogy a vállalat partnerei jobban megértsék és ezáltal eredményesebben teljesíthessék ügyfeleik kéréseit. Az energiamenedzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető cég ügyfelei a múlt évben 84 millió tonnával csökkentették szén-dioxid-kibocsátásukat a társaság által fejlesztett, felhőalapú IoT platform alkalmazásával.

A cég Partnering for Sustainability Initiative kezdeményezése átfogó oktatást és képzést, egyszerűsített termékportfóliót, nyitott és együttműködő támogatási ökoszisztémát, valamint digitális tudást és szakértelmet kínál a partnerei számára.

A vállalat meghirdette továbbá a Partnering for Sustainability Program első kezdeményezését, a Sustainability Impact Awards-ot. A kiírásra november 25-ig nyújthatják be pályázataikat a Schneider Electric partnerei. Az elismeréseket várhatóan jövő januárban adják át. A felhívás célja, hogy díjazzák azokat a partnereket, akik élenjárnak a fenntarthatósági törekvések megvalósításában.

A saját törekvéseket és a szemléletformálást is díjazzák

A pályázatokat két fő kategóriában adhatják le a jelentkezők, a saját működésük karbonmentesítésében élen járó partnerek a „Sustainability: Impact for my company”, míg a CO2-kibocsátásuk csökkentésében az ügyfeleiket is támogató partnereket a „Sustainability and Efficiency: Impact for customers” kategóriában díjazzák majd.

A Schneider Electric a zöld verseny kapcsán hangsúlyozta, a vállalat a dekarbonizációs céljai elérése érdekében energiahatékony és fenntartható működést támogató megoldásokat és szolgáltatásokat alkalmaz, valamint támogatja ügyfeleit, partnereit, illetve beszállítóit a saját kibocsátás-csökkentési terveik elérésében. Ügyfelei a múlt évben 84 millió tonnával csökkentették szén-dioxid-kibocsátásukat a társaság által fejlesztett, felhőalapú IoT platform, az EcoStruxure alkalmazásával. A 2018 óta „megspórolt” CO2 kibocsátás pedig már eléri a 347 millió tonnát.

A vállalat kiemeli azt is, céljuk képessé tenni mindenkit arra, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a rendelkezésünkre álló energiából. Hidat képezni a fejlődés és a fenntarthatóság között, mindenki számára, amit úgy hívnak, Life Is On – fogalmaz közleményében a Schneider Electric.

A pályázat további részletei (angol nyelven) és a regisztrációs felület a következő oldalon érhető el: https://www.se.com/ww/en/work/campaign/sustainability-impact-awards/

Forrás: Schneider Electric közlemény