Díjat nyert a Mapei Kft. szakmanépszerűsítő programja

731

Az építőipari szakmák népszerűsítéséért végzett munkájának elismeréseként CSR Hungary Díjat nyert a Mapei Kft., közös ügyek-közös felelősség kategóriában.

A vállalat szakmanépszerűsítő programjának részeként 2015-ben megalapította a Mesterek Mestere Díjat, 2016-ban a Magyar Építőipari Szakemberek Közösségét, 2017-ben pályaválasztás előtt álló általános iskolás diákok számára népszerűsítették az építőipari szakmákat, 2018-ban pedig építőipari szakmákat bemutató mesekönyv készült óvodásoknak és kisiskolásoknak.

A program célja növelni az építőipari szakmák presztízsét, társadalmi elfogadottságát és elismerni a kiemelkedő színvonalú munkát nyújtó szakembereket, mindezzel segítve az építőipar kultúrájának fejlődését Magyarországon.

Úgy éreztük, tennünk kell valamit a szakemberhiány ellen, mert ha ez így folytatódik, nem lesz, aki megépítse az otthonunkat, kórházakat, óvodákat, utakat. Köszönjük az iskolák, óvodák, szakemberek, szakmai partnerek és kollégáink közös munkáját. Nagyon örülünk a díjnak, ami tovább ösztönöz minket” – mondta Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezetője.

 

További információ: www.mapei.hu

 

 

Forrás: Hírnévügynökség