Két új üzletággal bővül és cégcsoporttá alakul a MádiLáncos Studio. Magyarország vezető irodadesign stúdiója a projektmenedzsment és workplace strategy, illetve a környezettudatos építés és épületminősítés szakterületein is önálló cégként működik tovább.

„Cégcsoporttá alakulásunk nem egy hirtelen jött üzleti döntés, az elmúlt húsz év tapasztalata és fejlődési folyamata vezetett oda, hogy mostantól három stabil, egymást erősítő lábon áll a MádiLáncos Stúdió.” – mondta Sárosdi-Mádi Krisztina alapító, aki a tervezési üzletágat vezeti. Hozzátette: “Megrendelőink igényeihez alkalmazkodva mostantól a teljes tervezési folyamatot lefedjük: az első ötlettől a tervezés minden fázisán át, a projektmenedzsment teljes ciklusában, egészen az épületminősítések megszervezéséig kézben tartjuk a munkáinkat, a MádiLáncostól megszokott precizitással, hatékonysággal és kreatív ötletekkel.”

A cég több mint két évtizede tevékenykedik az irodadesign területén, projektjei száma mára meghaladja az ötszázat. A belsőépítész iroda közölte, már a kezdetekkor azt a célt tűzték ki, hogy meghonosítsák a magyar piacon addig még nem látott designtrendeket és professzionális munkaszervezést. Az elmúlt években a stúdiót olyan ügyfelek választották új irodájuk megtervezésére és megvalósítására, mint az OTP Bank, az Erste Bank, a Raiffeisen Bank, a Robert Bosch, a Thyssenkrupp, a SAP, az Oracle vagy az AirFrance-KLM.

„A mostani változás azt is jelenti, hogy több mint 20 éves tapasztalatunkat nagyobb palettán kamatoztathatjuk, három nagy szakterületünkön pedig dedikált cégvezetők irányításával dolgozik csapatunk. A cég megújulása a csapaton belül is jelentős húzóerőt, új lendületet hozott, a három egység szinergiájából pedig rengeteg új ötletünk születik.” – fogalmazott Láncos Áron építészmérnök, aki ősztől a projektmenedzsment és a workplace strategyért felelős üzletágat irányítja.

A MádiLáncos Studio legfrissebb munkái között szerepel az új OTP-székház közösségi tereinek tervezése, az Allen&Overy nemzetközi ügyvédi iroda új fővárosi irodája, illetve a Robert Bosch európai léptékben is jelentős irodafejlesztése, amelynek tervezési folyamatában az eddigi legkomplexebb, kutatásalapú irodatér-szervezés valósult meg Budapesten.

„Az elmúlt évek változásai, a világjárvány és most a hatékony üzemeltetés iránti megnövekedett igény szó szerint felrázták az irodapiacot. Cégünk húsz éves története során még soha ennyi tudatos, nyitott és előremutató gondolkodású cégvezető nem keresett meg minket. Valóban hatalmas a kereslet a fenntartható, környezettudatos és nemzetközi minősítéssel rendelkező irodákra.” – mondta Szlovák János építészmérnök, a fenntarthatóságért és épületminősítésekért felelős ágazat vezetője. Kiemelte: “Soha nem volt még ennyire igaz: az új iroda szintlépés a cégeknek, a jó irodatér pedig összetart, motivál és jövőképet ad. Azt hiszem, mi már tudjuk a receptet hozzá.”

Forrás: sajtóanyag