Biztosítja az építőanyag ellátást a Mapei

46

Biztosított az import és a hazai gyártású Mapei termékek ellátása. A projektek és nagyberuházások, valamint a partnerek áruellátása megoldott, azonban a szállítási nehézségek miatt lehetnek csúszások. A Mapei Kft. hazai üzemében szigorú biztonsági intézkedések mellett folyik a termelés, ameddig az biztonságosan lehetséges – tájékoztatott Markovich Béla a vállalat ügyvezetője.

A vegyipari termelés Olaszországban a stratégiai üzletágak közé tartozik, ezért az olaszországi nehézségek ellenére a Mapei Csoport üzemeiben folytatódik a termelés. A Mapei Kft. hazai üzemében a gyártás, valamint a vevőkiszolgálás, szigorú biztonsági intézkedések mellett folyik. Az intézkedések visszavonásig érvényben vannak.

Jelenleg nem érezhető a kereslet mérséklődése a koronavírus-járvány miatt. A beruházók egy része csúsztatja a munkákat, azonban a projektek jelentős részének a kivitelezése folyik. A projektek és a lakosságot kiszolgáló partnerek ellátása is megoldott” – mondta Markovich Béla.

A kiszállításban kisebb csúszások fordulhatnak elő a szállítási nehézségek miatt. A szállítás költségei az elmúlt hetekben drasztikusan nőttek, azonban emiatt jelenleg a Mapei Kft. nem hajtott végre áremelést. A helyzetet folyamatosan figyelik és elemzik, és mindent elkövetnek, hogy termékeiket a korábbi árszinten tartsák.

 

 

Forrás: Hírnévügynökség

 

 

Guardian banner