A Mapei Kft. legfontosabb biztonsági intézkedései

811

A Mapei Kft. számára partnerei és vásárlói, munkavállalói biztonsága az első, melynek érdekében minden lehető biztonsági intézkedést megtesz. A gyártás, valamint a vevőkiszolgálás, szigorú biztonsági intézkedések mellett, korlátozottan folyik.

Igyekszünk biztosítani a zavartalan építőanyag ellátást ameddig az biztonságosan lehetséges. A hazai gyártáshoz szükséges alapanyagok és adalékszerek biztosítottak, néhány import készterméknél már jelentkezett hiány. A szállítási nehézségek kiküszöbölése, a közúti szállításról vasúti szállításra való átállás megoldásával folyamatban van” – mondta Markovich Béla a Mapei Kft. ügyvezetője.

Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezetője

Az egészség biztonsága érdekében az alábbi intézkedések vannak érvényben a vállalatnál:

  1. Budaörsi irodaházban ügyelet működik, adminisztratív munkát végző kollégák home office-ban dolgoznak, mobiltelefonon és e-mailen érhetők el.
  2. A vásárlók és partnerek kiszolgálása sóskúti és budaörsi telephelyeken csökkentett nyitvatartással 7-15 óráig történik.
  3. Az áru átadása-átvétele, szigorú biztonsági protokoll szerint történik. Készpénz használata nem lehetséges.
  4. Az egészség védelme érdekében a telephelyekre érkezőknél testhőmérséklet mérés történik. Láz esetén a belépés tilos.
  5. A Mapei Kft. telephelyein szájmaszk és védőkesztyű használata kötelező, mely minden munkatárs és vendég számára biztosított.
  6. Az ügyféltérben korlátozott számban tartózkodhatnak. Minden látogató és munkatárs számára kötelező a 1,5 méteres távolságtartás, semmilyen fizikai kontaktus nem engedélyezett.
  7. A személyes képzések felfüggesztésre kerültek és az összes képzés online kerül megtartásra.

Kérjük a partnereink türelmét és megértését. Ezeket az intézkedéseinket az egészség védelme érdekében tettük. Ezzel szeretnénk szerepet vállalni a koronavírus elleni küzdelemben. A változásokról folyamatos tájékoztatást adunk” – mondta Markovich Béla.

 

További információ: www.mapei.hu

 

Forrás: Hírnévügynökség