A levegő párásítás elengedhetetlen a minőséghez

1076

2017. április óta a Gelbert Eco Print Nyomda új, nagyobb telephelyen folytatja tevékenységét. A költözéssel a sikeres cég beruházott egy új levegő párásító berendezésbe is.

A budapesti Gelbert Eco Print nyomda számára a legjobb minőségű nyomtatás magától értetődő. A cég több, mint 15 éve garantálja ügyfeleinek a legjobb minőségű nyomdai termékeket. “A csúcsminőség mellett a specializáció nagyon fontos számunkra“, magyarázza Gellér Róbert ügyvezető a cég sikerét. A növekvő kereslet kielégítése érdekében a Gelbert 2017-ben elköltözött, és gyártási területét 2.500 m2-re bővítette. Ezen felül beruháztak egy új, LED UV-technológiával rendelkező Heidelberg Speedmaster CD-be. “Azóta 70%-kal nőtt a gyártási kapacitásunk, és a bevételünk közel megduplázódott“, foglalja össze az elmúlt két év lenyűgöző sikerét Gellér Róbert. A minőségbiztosításhoz és a zavartalan termelési folyamathoz a Gelbert a Condair Systems Draabe levegő párásító berendezését használja.

ÚJ LEVEGŐ PÁRÁSÍTÁS ÉS VÍZELŐKÉSZÍTÉS

A Gelbert a TurboFogNeo 8 Draabe levegő párásító rendszert választotta. Ez az újgenerációs, magasnyomású fúvókarendszer nagy párásítási teljesítményre és nagy helyiségmagasságokhoz lett kialakítva. A mennyezeten összesen hat levegő párásító került elhelyezésre, amelyek digitális vezérléssel finom ködöt porlasztanak, amely azonnal felvételre kerül a helyiség levegőjében. A levegő párásításhoz speciálisan előkészített vizet használnak, amely mentes az ásványoktól, szennyeződésektől és csíráktól. A vízelőkészítéshez egy kis konténer kerül beépítésre, amelyet a gyártó Condair Systems karbantartás céljából hathavonta kicserél.

Ezen felül a Draabe vízelőkészítés mellékesen biztosítja a Heidelberg Speedmaster CD számára a folyamatvizet is. Ezáltal a nyomtatási folyamat állandó, optimális vízminőséggel végezhető. “A Draabe rendszer nagyon megbízható és könnyen kezelhető. Nem kell törődnünk a karbantartással. Aki levegő-párásító rendszert keres, amely nem okoz problémákat, a Draabéval megtalálja a megfelelő megoldást“, ad hangot a 12 év tapasztalatán alapuló meggyőződésének Gellér Róbert.

A direkt helyiség párásítással kapcsolatosan további információkat itt talál: https://www.condair-systems.hu/informaciok vagy www.condair-systems.hu

 

 Forrás: HRENKO Digital Agency

ÜZENET KÜLDÉSE

Kérjük, írja be hozzászólását!
Kérjük, adja meg nevét