Méltán népszerű a VELUX tetőtéri ablakok 3-rétegű üvegezéssel ellátott Standard Plus termékvonala. A Standard Plus kínálatával, természetes levegővel és napfénnyel hozható létre tökéletes beltéri klíma, bármilyen évszakban. Energiahatékonyság, kényelem és komfort a tetőtérben.

ENERGIAHATÉKONYSÁG

A Standard Plus ablakok energiahatékonysága a 3-rétegű üvegezésben és a kiváló hőátbocsátási tényezőben rejlik. Az üveg Ug-értéke 0,6, a teljes ablakszerkezet Uw-értéke pedig 1,1 W/m2K. Ezzel a hőszigetelő képességgel, ezek a tetőtéri ablakok a 2018. januártól életbe lépett energetikai követelményértékeket könnyedén teljesítik, ráadásul a 2020 utáni időszakban érvényes előírásokat is minden bizonnyal teljesíteni tudják.

MEGTAKARÍTÁS

A VELUX Standard Plus ablakokkal időt és pénzt takarít meg. A termékekkel egyszerű a tervezés, gyors és egyszerű a beépítés. A kimagasló minőségű termékekkel és a megbízható termékrendszerrel időtálló; a kiváló hőszigetelési tulajdonságoknak köszönhetően pedig energiahatékony és az elvárásoknak megfelelő épületeket tervezhet.

MINŐSÉG ÉS KIFINOMULT DESIGN

GLL tetőtéri ablakainkat nagy tömörségű, kiváló minőségű, első osztályú fenyő faanyagból gyártjuk. A speciális rétegragasztási eljárásnak köszönhetően a termékek nagyfokú szilárdsággal és vetemedéssel szembeni ellenálló képességgel rendelkeznek. Az ablakok fafelületét környezetbarát, színtelen vízbázisú akril lakkal vonjuk be. Impregnálás nyújt védelmet a gombásodás és a kártevő rovarok ellen.

Felületi karbantartást nem igénylő vízálló fehér műanyag GLU ablakunk magja hőkezelt fa, melyet egyenletes öntéssel felvitt poliuretán bevonat takar. A felület-folytonos műanyag útját állja a víznek, ezért kitűnő választás magas páratartalmú helyiségekben. Könnyen tisztítható és a felület 100% karbantartásmentes.

SPECIÁLIS HUZATVÉDELEM ÉS KIVÁLÓ HANGSZIGETELÉS

Az ablakok légzárása kiváló, a legmagasabb 4. osztályú. A léghanggátlás 32 dB, mely már egy intenzív forgalmi zajnak kitett épületben is kellőképpen segíti a zajcsökkentést és nyugodt otthoni vagy munkakörnyezetet biztosít. Mint minden VELUX tetőtéri ablak, a Standard Plus ablakok is rendelkeznek beépített szellőztető megoldással, melynek célja, hogy az ablak zárt állapota esetén a helyiség háttérszellőztetéséről gondoskodjon.

KÉNYELEM, KOMFORT ÉS TÖKÉLETESÍTETT BELTÉRI KLÍMA

A Standard Plus tetőtéri ablakok billenő ablakok, a kilincs pozíciója az ablak beépítési magasságának (az ablak alsó éle és a padlószint közötti távolság) függvényében választható: 90-130 cm beépítési magasság esetén a felső kilincses, 130-150 cm beépítési magasság esetén az alsó kilincses működtetés a javasolt. A felső kilincses változatok utólag elektromos vagy napelemes motorral távvezérlésűvé alakíthatók, ígyegyetlen gombnyomással nyithatók-zárhatók.

A tetőtéri komfort érdekében árnyékolók és redőnyök széles választéka áll rendelkezésre, így télen-nyáron megfelelő hőmérsékleti és fényviszonyok teremthetők a tetőtéri helyiségekben.

Az ablakokat min. 25 év élettartamra terveztük, a VELUX márkanév a garancia a kiváló minőségre. A MINŐSÉG NYUGALOM

Forrás: Velux

ÜZENET KÜLDÉSE

Kérjük, írja be hozzászólását!
Kérjük, adja meg nevét