R+T Turkey – redőnyök, kapuk és napvédelmi rendszerek ágazatának nemzetközi szakkiállítása

  1194
  R+T Turkey – redőnyök, kapuk és napvédelmi rendszerek ágazatának nemzetközi szakkiállítása

  Az R+T szakkiállítások az iparág találkozóhelyei, trendbarométerei és innovációs platformjai egyszerre. Az R+T-n minden megtalálható, ami a redőnyökkel, kapukkal és napvédelmi rendszerekkel kapcsolatos: a külső zsaluziáktól és a tűzvédelmi kapuktól egészen a biztonsági rendszerekig. Tapasztalja meg az ágazat innovációit és a csúcstechnológiáit az R+T Stuttgart törökországi  kiállításán 2022. október 20-22. között az Istambul Expo Centerben.

  A kétévenként népes nemzetközi látogatót vonzó isztambuli vásár három napján több mint 110 kiállító mutatja be portékáját 11.000 négyzetméteren a mintegy 5.000 látogatónak, potenciális vásárlónak. A kiállítás területe a járvány előtti időszakhoz képest megduplázódott. A 9-es és 10-es csarnok az elmúlt évek innovációit vonultatja fel. Így Törökország továbbra is fontos állomás lesz a napvédelem, nyílászárók piacán.

  A kiállítás fókuszában az energiahatékonyság, a kényelem és a biztonság áll.  Napjainkban kiemelkedően fontos a fenntartható fejlődés érdekében az energiahatékony napvédelem, illetve energiatárolás, mely jelentősen hozzájárul a költségek csökkentéséhez és a környezet védelméhez. A rohamos ütemben fejlődő török gazdaság az “Urban Transformation Program” keretén belül 6,5 millió épület rekonstrukcióját fogja elvégezni, kiemelt szerepet tulajdonítva az árnyékolástechnikának és a biztonságos nyílászáróknak. Többek között ez a program szolgál alapul az R+T Turkey szakkiállítás megrendezésénél.


  Ha látogatóként szeretne ott lenni, forduljon a Messe Stuttgart magyarországi vásárképviseletéhez:
  Interpress Kiállítások & Interpress Travel 
  Seifert Ibolya
  E-Mail: seifert@interpress.hu
  Tel: (1) 302-7525, (06) 30-9321-657

   

  További információk a kiállításról: www.rt-turkey.com