OTTHONDesign ŐSZ – Élettel teli otthon

  2286
  OTTHONDesign ŐSZ – Élettel teli otthon

  When

  2022/11/04 - 2022/11/06    
  Egész napos

  Event Type

  Ismét megrendezik az OTTHONDesign Ősz kiállítást a Hungexpon november 4-6. között. A kiállítás többek között a hideg- és melegburkolatokat, nyílászárókat, kandallókat, kályhákat mutatják be a látogatóknak, akik a lakóingatlanokkal kapcsolatos pénzügyi szolgáltatók termékeit és szolgáltatásait is megismerhetik a rendezvényen.

  Otthonunk nem csak egy lakóhely, hanem életünk központja. Itt éljük mindennapjainkat akár egyedül, akár családdal. Ez az a hely, ahol biztonságban érezzük magunkat, ha kell, ide vonulunk el a világ zajától, itt töltődünk fel, pihenünk. Egy lakás berendezéséhez, átalakításához, igazán otthonossá tételéhez számos inspirációra, ötletre, szakmai tanácsokra is szükség van. Ebben nyújt segítséget  az OTTHONDesign Ősz kiállítás és vásár a HUNGEXPO területén – fogalmaz az esemény bemutatásában a szervező.

  Visszatekintés a legutóbbi OTTHONDesing kiállításra

  A két év kihagyás után, harmadik alkalommal rendezett OTTHONDesign Ősz a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ vadonatúj H pavilonjában kapott helyet 2021. november 5-7. között. A látogatók 70 kiállító újdonságait tekinthették meg: bútorokat, hideg- és melegburkolatokat, kandallókat, kályhákat, nyílászárókat, lakás- és épület dekorációs kiegészítőket, szőnyegeket, lakástextíliákat; tanácsot kaphattak belsőépítészettel és lakásdizájnnal foglalkozó szakemberektől, valamint megismerhették a lakóingatlanokkal kapcsolatos pénzügyi szolgáltatók és tanácsadók termékeit, szolgálatatásait.

  2022

  A következő OTTHONDesign Ősz kiállítás 2022. november 4-6. között kerül megrendezésre.

  Látogatók és kiállítók további információt egyaránt a Hungexpo weboldalán találnak: https://osz.otthon-design.hu/

  Forrás: Hungexpo