Magyarország szép 7.0 – Barangolás hazánk meghatározó épületei között

    6262

    A 2021-ben, a Build-Communication által útjára indított Magyarország szép címet viselő népszerű hibrid lebonyolítású konferenciasorozat a 2023. február 16-i rendhagyó, Év háza családi házak tematika után, ismét a környezetüket meghatározó, nemrég elkészült középületek szemlézésével folytatódik. A továbbképzés fő fókusza olyan itthoni közintézmények, kulturális intézmények, szállodák, kastélyok, amelyek az építészeti kultúránkra is nagy hatást gyakorolnak.

    MÉK 2 pont helyszíni jelenléttel, 1,5 pont online részvétellel (2023/119)

    Az újabb egész napos „kirándulással” az érdeklődők megismerhetnek az elmúlt évekből számos meghatározó nagyberuházást, és folyamatban lévő projekteket is. Ezúttal a zalaegerszegi Mindszentyneum, a Szolnoki Szentháromság templom és volt Ferences rendház, a debreceni Mercure Tokaj Center, az Alsóbogáti kastély és környezete, a megújult Bodajki Vadászkastély, a veszprémi Actycity, a nyíradonyi gyümölcsfeldolgozó és a Hungexpo F1 Fogadóépületét mutatják be a neves építész alkotók.

    Balogh Csaba, okleveles építészmérnök, vezető tervező, Bordás Péter, Csonka Pál éremmel kitüntetett okleveles építészmérnök, vezető tervező, Csendes Monika és Álmosdi Árpád, okleveles építészmérnökök, Dóczé Péter DLA, okleveles építészmérnök, vezető tervező, Ekler Dezső DLA, okleveles építészmérnök, Horváth-Farkas Zsófia és Horváth Sándor, okleveles építészmérnökök, Prof. Dr. Anthony Gall PhD., Pro Architectura és Ybl-díjas építészmérnök és M. Miltényi Miklós, okleveles építészmérnök lesznek a “túravezetők”.

    A témához kapcsolódó alkalmazástechnikai előadások rendhagyó módon szintén kifejezetten nagyberuházásokat, konkrét megvalósult példákat bemutatva bővítik a résztvevők szakmai tudását. Bondár Alex, mérnök-tanácsadó (Knauf Ceiling Solutions), Komáromy Róbert, okleveles építőmérnök, szaktanácsadó, építész látogató (CRLT Solution), Németh Árpád András, okleveles építőmérnök, építész tanácsadó (Guardian Orosháza Kft.), Szarka Szabolcs, szerkezetépítési igazgató (SW Umwelttechnik) és Tornóczky Mónika, okleveles építészmérnök, termékmenedzser (ALUKÖNIGSTAHL) segítik az eligazodást.

    Konferencia személyes és online részvéttel

    A budapesti helyszín, ahonnan a közvetítés zajlik és ahová a személyesen résztvevő kollégákat várják: FUGA Budapesti Építészeti Központ (1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 5.)

    Az első 50 helyszíni résztvevőnek 50% kedvezményt kapnak a részvételi díjból,
    így ők 7 000 Ft helyett 3 500 Ft-ért követhetik az előadásokat a helyszínen! 

     

    Bővebb információ a programról és regisztráció:
    https://buildrendezvenyek.hu/122-magyarorszag-szep-7-0