ÉMSZ Webinárium – Modul 2. Magastetők – Tetőfedés, vízzárás, tetőkiegészítők

  278

  Időpont
  Időpont(ok) - 2020/05/26
  Egész napos

  Kategóriák


  Az ÉMSZ (Épületszigetelők, Tetőfedők, Bádogosok és Ácsok Magyarországi Szövetsége) a BME Épületszerkezettani Tanszék oktatóinak közreműködésével online továbbképzést indított május 12-én ÉMSZ Webinárium néven. Ma megjelenik az újabb modul, a 2. Magastetők – Tetőfedés, vízzárás, tetőkiegészítők témával. 

  A képzés előadásai az aktuális kérdésekre kínálnak megoldást jó és rossz példák bemutatásával, sok hasznos információval építészeknek és gyakorlati szakembereknek.

  Az érdeklődők minden modulban meghallgathatják egy-egy elismert egyetemi professzor előadását és a témához kapcsolódó legfrissebb alkalmazástechnikai újdonságok prezentációit. Az elméleti képzést elismert mestereink, kivitelező partnereink előadása, és az ÉV TETŐJE 2020 Nívódíj Pályázat friss eredményeinek bemutatója egészíti ki a zsűrielnök tolmácsolásában.

  A képzések elvégzését a Magyar Építész Kamara tagjai számára modulonként 2 továbbképzési ponttal honorálja (MÉK 2020/108).

   

  További modulok (várható megjelenés):

  1. Magastetők – Hőszigetelés, lég- és párazárás (május 12.)
  3. Épületszigetelés – Mélyépítési és üzemi-használati víz elleni szigetelések (május 19.)
  4. Tetőszigetelés – Felújítás, teraszok, zöldtető (május 12.)
  5. Fémlemezfedések és homlokzatok (május 19.)

   

  Milyen előnyöket kínál a ÉMSZ Webinárium?

  • a képzést saját időbeosztásához igazítva végezheti el,
  • bármikor szabadon megszakíthatja a megtekintést és később visszatérhet hozzá,
  • kiválaszthatja az Önt érdeklő témát,
  • a modulokat korlátlan ideig elérheti,
  • csak akkor kell fizetnie, ha a továbbképzési pontot érő tesztet is szeretné kitölteni,
  • a teszt visszaküldésére 1 hét áll rendelkezésre,
  • az 5 modul elvégzésével 10 továbbképzési pontot szerezhet.

  A szakmai továbbképzés anyagai korlátozás nélkül elérhetőek az emsz.hu weboldalon.

   

  Mit kell tenni, ha a továbbképzési pontokat szeretné megszerezni?

  1. Regisztráljon, adja meg a szükséges adatokat és jelölje meg az elvégezni kívánt modulokat.
  2. Fizesse be modulonként a 3.000 Ft-os díjat az ÉMSZ bankszámlaszámára: K&H 10201099-40265007, a befizetésnél kérjük adja meg nevét, kamarai azonosítószámát és a modulok sorszámát.
  3. Megválaszthatja, melyik modult szeretné elvégezni. Regisztráljon akár több modulra is, de csak azok díját utalja át – a közleményben a modul(ok) számát megjelölve -, melyeket 1 hét alatt el akar/el tud végezni. Amikor elkezdené a következő modult is, utalja el a díjat, megjelölve a modul(ok) számát és mi küldjük a tesztet.
  4. A modul megjelenése és az összeg beérkezése után megküldjük a tesztet, melynek kitöltésére 168 óra (1 hét áll) rendelkezésére.
   Figyelem! Az egyes modulokhoz tartozó teszt írását nem tudja megszakítani, javasoljuk, hogy írja fel a válaszokat előre az egyes előadások megtekintése után és miután megnézte valamennyi előadást, akkor kezdje el a tesztet kitölteni.
  5. A megfelelően kitöltött teszt visszaküldését követően 14 napon belül küldjük ki a továbbképzési pont igazolást a megadott e-mail címre.

  A modulok hossza átlagban 4,5 óra.

   

  Modul részletes programja

  1. Beázásmentes magastetők – Horváth Sándor okl. építészmérnök, építési szakértő, egyetemi adjunktus, BME Épületszerkezettani Tanszék

  2. Ez is fólia, az is fólia – Farkas Imre okl. gépészmérnök, okl. épületrekonstrukciós szakmérnök, Dörken Kft.

  3. TERRÁN GENERON napelemes tetőcserép beépítési előírásai – Ferenczy András építészlátogató, projekt támogató, Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.

  4. BMI Bramac tetőrendszer megoldások különböző tetőhajlásszögek esetén – Viniczai Róbert építészmérnök, alkalmazástechnikai technikai vezető, BMI Bramac

  5. „Csak ne ázzon be” – Török József ács és tetőfedő, az ÉV TETŐJE Nívódíj Pályázat zsűritagja

  6. Előszerelt tetőtéri ablakok – szakszerű csatlakozások biztosítása – Hargitai Zsolt értékesítési vezető, építész tanácsadó, Roto Elzett Zrt.

  7. RENOLIT DESIGN tetők és átszúrás mentes napelem és búrkolat tartó rendszer – Kovács Krisztina okl. építőmérnök, mérnök tanácsadó, Renolit Kft.

  8. Leier kémények, méretre szabva – Szűcs Zsolt műszaki tanácsadó Leier Hungária Zrt.

  9. Csomópontok – Török József ács és tetőfedő, az ÉV TETŐJE Nívódíj Pályázat zsűritagja

  10. ÉV TETŐJE 2020 díjazott munkák bemutatója – Dr. Kakasy László okl. építészmérnök, építésügyi- és igazságügyi műszaki szakértő, egyetemi adjunktus BME Épületszerkezettani Tanszék, az ÉV TETŐJE 2020 zsűri elnöke

   

  További információ: emsz@emsz.hu

   

   

  Forrás: ÉMSZ