CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítás

  885

  Időpont
  Időpont(ok) - 2022/04/06 - 2022/04/10
  Egész napos

  Kategóriák


  2022-ben, két év kihagyás után, tavasszal ismét fizikai valójában várja a CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítás a kiállítókat, látogatókat a teljesen megújult HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ területén.

  A megújult terület, az új pavilonok, a rendkívül korszerű konferenciaközpont eleve egy teljesen új, magas színvonalú, minőségi környezetet terem a rendezvényeknek. A kiállítás elrendezése is változik, a korábban megszokott pavilonok helyett új pavilonkiosztás várja majd a kiállítókat, látogatókat.

  A szervezők a kiállítás megújításán dolgoznak, szakmailag kívánják még erősebbé tenni a rendezvényt. Az otthonteremtési csokorban a CONSTRUMA mellett az OTTHONDesign is új koncepció mentén szerveződik majd.

  Nemcsak a keret, de a tartalom is megújul. Kiemelt hangsúlyt fektetnek a jövő évi rendezvény szakmaiságának erősítésére. A szakmai látogatók számának növelése érdekében még szorosabb együttműködést kezdeményeznek kiemelt szakmai partnereikkel.

  A megszokott szakmai programot is megújítják: nagyobb szabású, átfogóbb, színvonalasabb konferenciákat is terveznek. E mellett pedig terveik szerint egy minőségi CONSTRUMA építőipari gálaestet is rendeznek majd, amely összefogná a teljes szakmát.

  Ennek kiváló terepet biztosít a megújult terület és az a tény is, hogy a 2022-es év legjelentősebb építőipari szakkiállítási csokra kétszeres jubileumi évét ünnepelheti, hiszen a CONSTRUMA építőipari kiállítás 40. alkalommal kerül megrendezésre, és a csokor másik tagja, az OTTHONDesign lakberendezési kiállítás pedig immár 10. alkalommal.

  VIRTUÁLISAN IS ELÉRHETŐ

  A kiállítás 2022-ben hibrid formában kerül majd megrendezésre, azaz a fizikai kiállítás mellett egy online felületen is találkozhatnak a kiállítók és látogatók a virtuális térben. Az új technológia segítségével egy időben adhatnak információt és letölthető anyagokat termékeikről és szolgáltatásaikról az érdeklődőknek. Ráadásul a virtuális kiállítás a fizikai rendezvény zárása után további egy hétig látogatható. Ez a lehetőség tovább szélesíti az elérhető potenciális partnerek, vásárlók körét a részt vevő cégek számára.

  További részletek: www.construma.hu