BAU

  1001
  Forrás: bau-muenchen.com

  Időpont
  Időpont(ok) - 2021/01/13 - 2021/01/15
  Egész napos

  Kategóriák


  A BAU-t 2021-ben digitális formában rendezik meg. A BAU ONLINE kiállítói január 13. és 15. között bemutathatják újdonságaikat, és bemutatkozhatnak a globális közönség előtt.

  2020. szeptember 30-án a Messe München bejelentette, hogy a BAU-t 2021 januárjában nem hagyományos vásárként tartják meg, de várhatóan nem fogják teljesen törölni. 2020. október 16-án ért véget a kiállítók közvélemény-kutatása, melynek során megkérdezték, hogyan szeretnék január 13 – 15. között bemutatni termékeiket és innovációikat az új helyzetben. A kiállítók egyértelmű többsége azt mondta, hogy a tisztán digitális koncepcióra kívánnak koncentrálni.

  A közvélemény-kutatás eredménye alapján döntöttek a szervezők a BAU teljesen digitális megrendezéséről. Előnye, hogy minden erőforrás a digitális prezentációs lehetőségekre és egy digitális támogató programra koncentrálható. Így jött létre a BAU ONLINE.

  A BAU ONLINE  során a látogatók élő közvetítéseken vehetnek részt illetve rögzített videókat nézhetnek meg. Ezenkívül a vállalatoknak lehetőségük lesz termékeik virtuális bemutatására saját online felületeiken. Annak érdekében, hogy a résztvevők kapcsolatba léphessenek egymással, virtuális hálózati modulok lesznek a digitális formátumban. A szervezők célja az is, hogy a BAU ONLINE-ba integrálják az újságírók és a kiállítók közötti hagyományos BAU Info Talks-ot.

  A BAU 2023 már előkészítés alatt áll

  2023-ban a ismét a hagyományos módon kerül megrendezésre a BAU, de tartalmazni fog egy olyan digitális részt is, amely most januárban fog először debütálni. A Messe München bízik benne, hogy ez a helyes út, mert szinte az összes nagynevű kiállító, aki 2021-ben a koronavírus-járvány miatt távol marad, már bejelentette részvételét a következő BAU-n, 2023 januárjában.

   

  További információ: www.bau-muenchen.com

   

   

  Forrás: BAU