ISH digital 2021 – minőségi online platform jövőorientált témákkal

1372

A Covid-19 járvány árnyékában 2021. március 22-26. között online formában rendezik meg az ISH szakkiállítást, mely az épületgépészet, az energetika, a klímatechnika, a megújuló energiák iparágának trendmutató seregszemléje, és egyben a modern fürdőszoba-koncepciók legnagyobb bemutatóterme is. A cél a kiállítók, a látogatók, a szakértők és újságírók számára egy minőségi platform biztosítása, ahol átfogó kísérőrendezvények mellett lehetőség nyílik a kapcsolatfelvételre, az iparágak újdonságainak, jövőbeni trendjeinek megismerésére.

Jövőorientált témák

Az európai zöld megállapodás (GreenDeal) az egyik kiemelt téma, megjelennek azok a fűtési megoldások és rendszerek, amelyek döntő mértékben hozzájárulnak az éghajlati célok eléréséhez. Az ISH digital 2021 kiegészítő programjában a Német Fűtőipari Szövetség (BDH) partnerszövetségeivel együttműködve ismét megszervezi a Technológiai és Energia Fórumot. Mindez a fűtési piac jelenlegi politikai keretfeltételeiről szól, és arról, hogy az ambiciózus éghajlati célok hogyan valósíthatók meg az építőiparban és az ingatlanszektorban.

Az építőipar hozzájárulása a széndioxid-megtakarításhoz
Kapcsolódó cikk:
ISH digital 2021. március 22-26.: A fűtési ipar felkészült a “zölddé válásra”

A “GreenDealReady” címszó alatt a résztvevők mindent megtudhatnak a modern fűtéstechnika jelenlegi állásáról, a fűtési piac különböző üzemanyagainak jövőjéről, amelyek jelentős szerepet játszanak majd a klímasemlegesség felé vezető úton.

Beépített fűtési rendszerek Európában

Ezenkívül a figyelem középpontjába kerül a szellőztető és légkondicionáló berendezések óriási jelentősége is, különösen a folyamatban lévő Covid-19 járvány fényében. A szellőztetési technológia nagyban hozzájárulhat a korona aeroszolok* koncentrációjának csökkentéséhez és szűréséhez azáltal, hogy folyamatosan keveri a beltéri levegőt friss levegővel, így nagymértékben csökkentve a fertőzés kockázatát.

Egészséges beltéri klíma feltételei

Víz szekció

A víz szekció tematikája az ivóvíz-higiéniára és a fürdőszobai higiéniára koncentrál majd. A higiéniaipar intelligens megoldásokat (pl. szennyeződésekkel és baktériumokkal szemben ellenálló felületek, érintés nélküli működés pl.) kínál a higiénia iránti egyre növekvő elvárások miatt mind szállodai fürdőszobák, nyilvános illemhelyek vagy magán fürdőszobák számára.

A Pop up my Bathroom” három fő fürdőszoba-tervezési trendet mutat be, melyek tartósan befolyásolják a fürdőszobák tervezését és építését az elkövetkező években: „.Smart fürdőszoba”,„.Zöld fürdőszoba” és „.Living.Bathroom”.

Digitális központ üzleti kapcsolatokhoz

Az ISH digital 2021 rendezvényen a kiállítók két modul formájában jelennek meg: az ISH Contactor és az ISH digitális platform.

Az ISH Contractor egy nemzetközi információs központ, melyben egy keresőprogram segíti a megfelelő cég, termékmegoldás megtalálást, a minél gyorsabb kapcsolatfelvételt. A látogatók naprakész információkat gyűjthetnek az ish.messefrankfurt.com oldalon a kiállítókról.

Az eseményenként több mint egymillió látogatással az ISH Contactor a világ legnagyobb és legátfogóbb útmutatója a higiénia és a HVAC iparág számára.

Az  ISH digitális platformja az élő online eseménynek ad otthont 2021. március 22. és 26. között. Itt összpontosul minden kiállítói tevékenység, és intelligensen kapcsolódik a Messe Frankfurt ajánlataihoz.

Az ISH digital minden vállalatnak és minden érdeklődőnek lehetőséget kínál a kapcsolatfelvételre országhatároktól függetlenül. Az ISH digital tartalma elérhető lesz az esemény után is, április végéig.

Kiállítói csomagok

Három speciális csomag áll a kiállítók rendelkezésre: Basic, Advanced és Premium. Ezenkívül külön kedvező díjú start-up csomag is van a fiatal, innovatív vállalatok számára.

Minden csomag része egy platform, ahol a kiállítók és termékeik attraktív módon bemutathatók, megadhatók a kapcsolattartók (hasonlóan az ISH Contactor-hoz). Ugyanakkor lehetőséget biztosít csevegési funkcióval és videó hívás kezdeményezésének lehetőségével a közvetlen kapcsolatfelvételre az ügyfelekkel.

Emellett élő közvetítés is lesz az eseményekről, valamint rendelkezésre áll majd egy találkozószervező program, amely segíti az online találkozók megszervezését a látogatók és kiállítók között. A vásár ideje alatt minden szolgáltatás elérhető lesz világszerte, éjjel-nappal és időzónától függetlenül, így a látogatóknak lehetősége nyílik számos előadás, sajtóesemény, termékbemutató, prezentáció, különleges bemutató stb. megtekintésére bárhol a világon.

 

További részletek: www.ish.messefrankfurt.com

 

 

________________________________________________________________________

* – A légnemű közegben elkeveredett kisméretű folyékony és/vagy szilárd anyagrészecskét nevezzük aeroszolnak, leglátványosabb megjelenési formája a köd és a füst. E két jelenséghez hasonlóan terjednek a fertőző mikroorganizmusokat tartalmazó aeroszolok is. Míg a cseppfertőzésben szerepet játszó nagyobb méretű nyálcseppek tüsszentés, köhögés hatására akár több méterre is repülhetnek, ahol közvetlenül, vagy felületekre kicsapódva fertőzhetnek a bennük található kórokozók, addig a nyálcseppek kiszáradásával levegőbe kerülő aeroszolok kisebb méretük és súlyuk miatt tovább lebegnek, és messzebbre képesek eljutni. Ezért van az, hogy a zárt, rosszul szellőztetett helyiségek levegőjében a kisebb méretű mikrocseppek akár órákig is képesek lebegni.
Forrás: https://www.synlab.hu/kornyezet-analitika/magazin/a-covid-19-ujabb-terjedesi-utvonala-az-aeroszol