Tömörített csomagolású ROCKWOOL kőzetgyapot szigetelések

1095

A ROCKWOOL Hungary Kft. új szolgáltatásként tömörített csomagolású kőzetgyapot szigetelések értékesítését kezdte meg, mellyel gazdaságosabbá teszi a termékek csomagolást, szállítását, tárolását.

A tömörített csomagolás lényege, hogy a gyártási folyamat során, egy innovatív csomagolási technológia alkalmazásával a terméket összenyomva, tömörítve csomagolják. Így egy csomag tömörítési technológiával készült termék – a becsomagolt állapotban – kisebb vastagságú lesz, mint a hagyományos módon gyártott termékek. Az így gyártott termékek kibontás után visszanyerik eredeti méretüket. A tömörített termékek szállítása gyakorlatilag feleannyi szállítójárművet és üzemanyagot igényel, ezzel csökkentve a termékek szállításához kapcsolódó ökológiai lábnyomunkat.

A tömörítésnek köszönhetően:

  • az egyes termékcsomagok kisebbek lesznek, kevesebb helyet foglalnak
  • a raklapok mérete nem változik, viszont nagyságrendileg kétszer annyi termék kerül egy raklapra (m2 értékben)
  • azonos tárolóhelyen közel kétszer annyi termék szállítható és tárolható
  • korlátozott tárolóhely kapacitás esetén kifejezetten előnyös megoldás

A tömörített csomagolással gyártott ROCKWOOL kőzetgyapot hőszigetelő termékek

A tömörített csomagolási megoldást két termék (korábbi neveiken: Multirock és Airrock LD) esetén alkalmazzák. A jobb megkülönböztethetőség érdekében az érintett termékek elnevezését a „Super” név hozzáadásával egészítették ki. Így a két, megújult csomagolási eljárással készülő termék elnevezése: MULTIROCK SUPER és AIRROCK LD SUPER

A tömörített csomagolásról bővebb információ itt érhető el: https://www.rockwool.com/hu/tomoritett-csomagolas/