Új Twinson Click rendszer bármilyen méretű és formájú teraszhoz

Olyan időket élünk, amikor felértékelődik az otthoni környezetünk. Ha minimális időt tölthetünk emberek között, akkor csak a saját kertünkbe tudunk kimenni a szabadba – ha olyan szerencsések vagyunk, hogy rendelkezünk saját kinti térrel. Nem mindegy tehát, milyen látvány és hangulat vesz körbe minket, akár kikapcsolódni ülünk ki egy kicsit a verandára, akár az otthoni irodát helyezzük ki a friss levegőre. Bizonyára vannak olyanok is, akik most az ablakból nézve sajnálkoznak rajta, miért nem alakították ki kicsit körültekintőbben a külső tereket, esetleg hogyan tudnák kényelmesebbé és otthonosabbá tenni azokat.

Most van idő átgondolni ezeket a kérdéseket, és akármilyen fázisban is tartunk a kert és a terasz tuningolásával, most mindent eltervezhetünk, hogy aztán amint engedik a lehetőségek, teljes gőzzel nekivághassunk az elképzelések ás álmok megvalósításának. Ehhez pedig most minden eddiginél nagyobb szabadságot és fantáziát kínál a Deceuninck új változatos formákban elérhető Twinson Click rendszere.

Fotó: Deceuninck

Kedvünkre alakítható

A nemrégiben bemutatott Twinson Click párnafa rendszer rendkívül stabil alapot biztosít a Twinson teraszokhoz, és minden eddiginél több lehetőséget nyújt a tervezéshez és a különleges formájú konstrukciókhoz. A Deceuninck moduláris rendszerrével ugyanis egyszerűen lehet különféle szögeket beállítani, így szinte bármilyen forma és méret kialakítható vele. Nem jelenthet akadályt az egyenetlen talaj és a magasságbeli különbség sem, mivel ez a megoldás szintkülönbség kiegyenlítését is lehetővé teszik. A rendszerben ráadásul olyan alátámasztások és kiegészítők is megtalálhatók, amelyek 45 és 225 mm közötti magasságra beállíthatók.

Fotó: Deceuninck

Az alépítmény egy háromszögletű Triax alapzaton nyugszik, amely alá gumi burkolatot is lehet helyezni tetőteraszok esetében, hogy védjék a tető szerkezetét. A profilok könnyű alumíniumból készülnek, és az egész tartószerkezet rendkívül egyszerűen összeállítható, csavarok használatára is minimális esetben van szükség. Így mind az alépítményt, mind a kapcsolódó Twinson deszkákat egyszerűen elhelyezheti akár a professzionális kivitelező, akár maga az ügyes kezű vásárló.

Biztonság minden szinten

Amellett, hogy az új Twinson Click rendszerrel bármilyen elképzelés könnyen megvalósítható, a termékcsalád a már megszokott minőséget és biztonságot garantálja. A Twinson rendszerek négyzetméterenként akár 1400 kg teherbírásra képesek. Minden burkolati elem megfelelően barázdált ahhoz, hogy minimálisra csökkentse a csúszásveszélyt, így a medence mellett sem kell óvatosan lépkednünk a vizes felületeken.

A burkolatok emellett tűzállóak és önkioltó hatással is rendelkeznek BROOF (t1) teszttel, tehát az ügyetlenebb grillezőknek sem kell attól tartaniuk, hogy komoly károkat okozna egy-egy lepottyanó széndarab vagy kósza szikra. A termék emellett megfelel az EN 71-3 szabványnak, ez azt jelenti, hogy a kompozit elem abszolút gyermekbarát, semmilyen egészségre káros anyag nem juthat belőle a gyerekek szervezetébe.

 

További információ: www.deceuninck.hu

 

 

Forrás: morpho