SuSodCo virtuális kapacitásépítési szeminárium és workshop

501

Az ÉVOSZ a házigazdája a SuSodCo Projekt második virtuális kapacitásépítési rendezvényének (KÉR), melynek témája: “Kommunikációs stratégia a hatékony társadalmi párbeszéd érdekében”. A Kapacitásépítő rendezvény két részből, egy szemináriumból és egy workshopból áll.

A szeminárium 2021. április 15-én 9:00 és 12:30 óra között kerül megrendezésre. A magyar és európai munkaadói és munkavállalói szervezetek neves előadói nemzeti és nemzetközi nézőpontból mutatják be az építőipar kommunikációs stratégiáinak kulcsfontosságú aspektusait.

Az előadás témakörei ezen a linken tekinthetők meg.

A workshop 2021. április 21-én 9:00 és 12:00 óra között kerül megrendezésre, amelyen a munkáltatók és a munkavállalók képviselői interaktív foglalkozás keretében vesznek részt. A kommunikációs stratégia alapvető elemeiről szóló rövid felkészítő tréninget követően a résztvevők országonkénti csoportokban, külső PR- és kommunikációs szakértő támogatásával, a szociális párbeszéd tervük alapján kidolgozzák a nemzeti kommunikációs stratégiájukat.

Mindkét esemény a Zoom platformon keresztül történik. Kérjük, itt regisztráljon, és ez alapján fogjuk majd a csatlakozáshoz szükséges ZOOM linkeket megküldeni. A szeminárium és a workshop hivatalos nyelve az angol, de a szemináriumon magyar nyelvű tolmácsolás biztosított.

 

A projektről bővebb információ a https://susodco.gzs.si/vsebina/HUN honlapon olvasható.

 

 

Forrás: ÉVOSZ