A Holcim bemutatta új vállalati identitását, amely az összes piaci márkáját egyesíti, azzal a központi üzenettel, hogy a folyamatos fejlődés által egy mindenki számára élhetőbb világot építenek. A zöld építési megoldások élvonalában lévő Holcim elkötelezett amellett, hogy meghatározó szerepe legyen a szénsemlegesség megvalósításának felgyorsításában világszinten és egy befogadóbb jövő megteremtésében. 

Jenisch Jan, a Holcim vezérigazgatója elmondta: „A mai nap mérföldkő vállalatunk számára abban az átalakulásban, amely által globális vezetőkké vállunk az innovatív és fenntartható megoldások terén. Világunk sok szempontból változik, kihívást jelent a népességnövekedés, az urbanizáció és az klímaváltozás is. Eltökélt szándékunk, hogy szerepet vállaljunk az alacsony CO2-kibocsátású és körkörös építkezés felgyorsításában. Ezáltal egy szénsemleges jövőt építünk, amelyben mindenki egy magasabb életszínvonalon élhet. Új vállalati identitásunk azt jelzi a világnak, hogy teljes mértékben elkötelezettek vagyunk a fejlődés építése iránt, amelynek középpontjában az emberek és a bolygónk áll.

A Holcim a világ legismertebb és legmegbízhatóbb építőipari márkáit egyesíti, úgymint az ACC, Aggregate Industries, Ambuja Cements, Firestone Building Products, Gegocycle, Holcim és LAFARGE. Ezek a piaci márkák megtartják saját identitásukat és neveiket a helyi piacaikon.

Az új arculat bevezetésével a Holcim arra összpontosít, hogy zöldebbé és okosabbá tegye a városokat az életszínvonal javítása érdekében globális szinten, a világ legszélesebb körű, alacsony szén-dioxid-kibocsátású építőanyag-választékával. Karbonsemlegességi cél elérése érdekében a Holcim a fenntarthatóságot helyezi stratégiájának középpontjába. Mindemellett ösztönzi a körkörös gazdaságot azáltal, hogy világelső az újrahasznosítás terén. Adatközpontú és agilis módon intelligensebbé teszi üzleti tevékenységét, miközben elősegíti a nyílt innovációt.

Az új csoportnév mostantól él, és a ticker szimbólum HOLN-ra (korábban LHN) változott.

 

További információ: www.lafarge.hu

 

 

Forrás: LAFARGE Cement Magyarország Kft.