Megújuló CONSTRUMA

139

2022-ben, két év kihagyás után, tavasszal ismét fizikai valójában várja a CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítás a kiállítókat, látogatókat a teljesen megújult HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ területén.

A szervezők a kiállítás megújításán dolgoznak, szakmailag kívánják még erősebbé tenni a rendezvényt. Az otthonteremtési csokorban a CONSTRUMA mellett az OTTHONDesign is új koncepció mentén szerveződik majd. A csokor iránt élénk az érdeklődés, már mintegy 10 000 négyzetmétert foglaltak le a cégek eddig. Január 15-ig kedvezménnyel lehet még jelentkezni.

MEGÚJUL A JUBILÁLÓ RENDEZVÉNY

Az utolsó nagy tavaszi CONSTRUMA csokor fizikai valójában 2019-ben került megrendezésre, azóta sok minden változott az iparágban és a rendezvényszervezés területén is. A szervező HUNGEXPO tervei szerint a CONSTRUMA csokor életében jövőre új időszámítás kezdődik. A megújult terület, az új pavilonok, a rendkívül korszerű konferenciaközpont eleve egy teljesen új, magas színvonalú, minőségi környezetet terem a rendezvényeknek. A kiállítás elrendezése is változik, a korábban megszokott pavilonok helyett új pavilonkiosztás várja majd a kiállítókat, látogatókat.

Nemcsak a keret, de a tartalom is megújul. Kiemelt hangsúlyt fektetnek a jövő évi rendezvény szakmaiságának erősítésére. A szakmai látogatók számának növelése érdekében még szorosabb együttműködést kezdeményeznek kiemelt szakmai partnereikkel.

A megszokott szakmai programot is megújítják: nagyobb szabású, átfogóbb, színvonalasabb konferenciákat is terveznek. E mellett pedig terveik szerint egy minőségi CONSTRUMA építőipari gálaestet is rendeznek majd, amely összefogná a teljes szakmát.

Ennek kiváló terepet biztosít a megújult terület és az a tény is, hogy a 2022-es év legjelentősebb építőipari szakkiállítási csokra kétszeres jubileumi évét ünnepelheti, hiszen a CONSTRUMA építőipari kiállítás 40. alkalommal kerül megrendezésre, és a csokor másik tagja, az OTTHONDesign lakberendezési kiállítás pedig immár 10. alkalommal.

Az építőipar meghatározó gyártói és kereskedelmi képviselői kiemelt hozzáadott értéket generálnak a rendezvény számára. Cél, hogy a jövő évi kiállításon ezen cégek jelenlétükkel, újdonságaikkal, bemutatóikkal minél nagyobb számban járuljanak hozzá az építőipar legrangosabb eseményének magas szakmai színvonalához. Olyan gyártók visszatéréséről is tárgyalnak, akik hosszú ideje nem vettek részt a rendezvényen.

VIRTUÁLISAN IS ELÉRHETŐ

A kiállítás 2022-ben hibrid formában kerül majd megrendezésre, azaz a fizikai kiállítás mellett egy online felületen is találkozhatnak a kiállítók és látogatók a virtuális térben. Az új technológia segítségével egy időben adhatnak információt és letölthető anyagokat termékeikről és szolgáltatásaikról az érdeklődőknek. Ráadásul a virtuális kiállítás a fizikai rendezvény zárása után további egy hétig látogatható. Ez a lehetőség tovább szélesíti az elérhető potenciális partnerek, vásárlók körét a részt vevő cégek számára.

A CONSTRUMA csokor 2022-es kiállítása újra lehetőséget teremt majd, hogy mind a hazai, mind pedig a nemzetközi piac szereplői megosszák egymással tapasztalataikat és jó gyakorlataikat. A résztvevőknek lehetőségük nyílik, hogy üzleti kapcsolatot építsenek új partnerekkel, a meglévő kapcsolatokat pedig tovább ápolják, erősítsék.

 

Bővebb információ: www.construma.hu