Áprilisban ismét CONSTRUMA!

1204

2022-ben két év kihagyás után tavasszal ismét fizikai valójában várja a 40. CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállításon és a 10. OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállításon a kiállítókat, látogatókat.

Április 6-10. között több száz kiállító hozza el újdonságait, szolgáltatásait, termékeit a megújult HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ pavilonjaiba. A kiállítási kínálat mellett gazdag szakmai program, konferenciák, workshopok, bemutatók, tanácsadások, sőt verseny is hozzájárul a látogatók szakmai fejlődéséhez.

ÚJ PAVILONSTRUKTÚRA

A megújult terület új kiállítás elrendezési lehetőséget is lehetővé tesz. A teljesen megújult HUNGEXPO legnagyobb pavilonjában (A) lesznek a klasszikus építőipari tematikák, a G pavilonban a megújuló energiák, épületgépészet témakörök. Ez utóbbi témák az idén nagyon nagy kiállítói érdeklődést mutatnak, elsőként telt meg a pavilon. A RENEO témakörhöz kapcsolódik majd egy napelemszerelési szakmai verseny, számos konferencia és szakmai workshop is.
Az OTTHONDesign pedig tematikailag jobban szétbontva mutatja majd meg a lakberendezés legújabb trendjeit, kínálatát.

TARTALMAS SZAKMAI PROGRAMOK

Összeállt a szakmai partnerek által szervezett programok sora, melyek a szakemberek szakmai fejlődését, széleskörű tájékozottságát, az ágazat legújabb tendenciáinak megismerését hivatott segíteni. A programok a kiállítási pavilonokban zajlanak majd.

HIBRID KIÁLLÍTÁS – MÉG TÖBB ELÉRHETŐ ÜZLETI PARTNER

A kiállítás 2022-ben hibrid formában kerül megrendezésre, azaz a fizikai kiállítás mellett egy online felületen is találkozhatnak a kiállítók és látogatók; a virtuális térben. Az új technológia segítségével egy időben adhatnak információt és letölthető anyagokat termékeikről és szolgáltatásaikról az érdeklődőknek, a chat funkció segítségével, pedig akár írás vagy videóbeszélgetés formájában tárgyalhatnak is. Ráadásul a virtuális kiállítás a fizikai rendezvény zárása után további egy hétig látogatható. Ez a lehetőség tovább szélesíti az elérhető potenciális partnerek, vásárlók körét a részvevő cégek számára.

HUNGEXPO APP – A LÁTOGATÓK KÉNYELMÉÉRT

2021 őszén indult el és azóta már több HUNGEXPO kiállításon is jól működött a HUNGEXPO új szolgáltatása, a mobil applikáció, mely Hungexpo néven érhető el az alkalmazások között.

Az applikáció segíti a látogatók jegyvásárlását, regisztrációját, jegykezelését és tájékozódását a helyszínen. Nem utolsó szempont, hogy a kiállításra a belépőjegyet kedvezményesen lehet majd az applikáción keresztül megvásárolni. A kiállítás előtt és alatt tájékozódhat a látogató a programokról, azok helyszínéről, segít a helyszínek megtalálásában. Kiválaszthatók a kedvenc kiállítók, megtervezhető a látogatás és még további kényelmi szolgáltatások várják a látogatókat az applikációban.

NYITVATARTÁS, JEGYVÁSÁRLÁS, REGISZTRÁCIÓ

A CONSTRUMA/OTTHONDesign kiállítási csokor 2022. április 6-10. között, naponta 9-18 óráig (vasárnap 17 óráig) lesz nyitva. Az első három nap a szakmai látogatóké, a hétvége pedig az építkező, felújításra készülő nagyközönségé.

A jegyvásárlás és szakmai regisztráció elérhető a honlapon és a HUNGEXPO App-ban.
A Magyar Mérnöki Kamara és a HUNGEXPO közötti megállapodás alapján az MMK tagok számára a kiállítás látogatása a kiállítás szakmai napjain díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

Bővebb információ: www.construma.hu