2024. március 29., péntek

UJ HONLAP BANNER 250 100

A Magyar Kéménygyártó Kft. KREA K2 kéménye ideális mind az új, mind a régi építésű társasházak túlnyomásos és kondenzációs gázkazánjaihoz.

Kétféle kivitelben forgalmazzuk

  1. bekötő nyílásokba beépített csappantyúval
  2. csappantyú nélkül

A csappantyús kivitel univerzálisan használható az összes túlnyomásos gázkazánhoz, míg a csappantyú nélküli kivitel csak visszacsapó szeleppel ellátott kondenzációs gázkazánok számára használható.

kemenyA KÉMÉNY FELÉPÍTÉSE

Könnyűbeton köpenyelembe saválló (KO36; 1.4541) béléscső van beépítve. Az égéslevegő a könnyűbeton köpenyelem és a saválló cső közötti térből jut a kazánokba, a füstgázt a saválló acélcső vezeti a szabadba. A köpenyelem külső mérete 40×40 cm, falazó habarccsal rakhatók egymásra. A béléscsövek és az idomok tokozottak, gumitömítéssel ellátva. A csövek és az idomok könnyen egymásba csúsztathatók.

A bekötő idom 80/125 mm-es csővégekkel csatlakozik a tüzelőberendezés összekötő eleméhez.

A KÉMÉNY TERHELHETŐSÉGE

8 db egyenként 24 kW-nál nem nagyobb teljesítményű túlnyomásos gázkazán, szintenként akár 3 rákötés is lehetséges. A szintenkénti több rákötést a helyi kéményseprő-ipari szolgáltatóval előre egyeztetni kell!

HOVÁ AJÁNLJUK A CSAPPANTYÚ NÉLKÜLI KIVITELT?

Olyan új építésű társasházakba, ahol azonos vagy hasonló típusú, visszacsapó szeleppel ellátott kondenzációs gázkazánok lesznek beépítve. Ez a megoldás rendkívül költséghatékony, gyorsan és könnyen kivitelezhető, továbbá a saválló acél béléscső garantálja az épület élettartamának megfelelő idejű biztonságos működést.

HOVÁ AJÁNLJUK A BEÉPÍTETT CSAPPANTYÚS KIVITELT

Olyan új építésű társasházakba, ahol nincs előre eldöntve, hogy az egyes lakásokba milyen gázkazánok lesznek beszerelve (pl. szerkezetkész értékesítés).

Kis költségtöbblettel (a csappantyú árával) elérhető az a biztonság és kényelem, hogy a kéményre bárki bármikor a neki tetsző kazánt kötheti.

MEGLÉVŐ TÁRSASHÁZAK GYŰJTŐKÉMÉNYEINEK ÁTALAKÍTÁSA KREA K2+ MÓDSZERREL

Meglévő társasházak működő, nem túlnyomásos gyűjtőkéményei aránylag egyszerűen átalakíthatók túlnyomásos (kondenzációs) gyűjtőkéménnyé, a KREA K2 kémény béléscső rendszerének felhasználásával. Ezt a felújítási módszert a szükséges anyagokkal KREA K2+ néven forgalmazzuk.

Régebbi építésű társasházak termofor kéményeit fűtéskorszerűsítés alkalmával érdemes átalakítani KREA K2+ rendszerre.

Újabb építésű (utóbbi 20 évben épített) társasházak gyűjtőkéményeit a turbós kazánok esedékes cseréje kapcsán célszerű átalakítani KREA K2+ rendszerre.

 

logoMagyar Kéménygyártó Kft.
6725 Szeged, Moszkvai krt. 27.
Tel.: 62/548-810
www.kemenygyarto.hu
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 

Bemutatkozás

A Magyar Építéstechnika az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ), valamint a Magyar Építőanyag és Építőipari Termék Szövetség (MÉASZ) hivatalos lapja. Iránymutató szakfolyóirat a magyarországi építőipar teljes szférájára. Gyakorlati beállítottságú, az építőipar valamennyi területével – a tervezéstől az alapanyaggyártáson keresztül a magas- és mélyépítő-ipari kivitelezéséig, ezek műszaki fejlesztéséig – számos szakmai témával foglalkozó, általános építőipari műszaki-kereskedelmi szakfolyóirat. Beszámol a szakterület műszaki fejlődéséről, az új technológiákról és termékekről, megoldást kínál a felvetődő problémákra. Rendszeresen tudósít az építőipar fontosabb hazai és külföldi eseményeiről, kiállításokról, kongresszusokról, szakmai tanácskozásokról. Különös figyelmet fordít olyan szakterületek példákkal illusztrált bemutatására, amelyek a tervezőknek, a kivitelezőknek, a kereskedőknek és a felhasználóknak, valamint a legkorszerűbb ismereteket elsajátítani kívánó tanulóifjúságnak egyaránt fontosak.

Eseménynaptár

Március 2024
H K Sz Cs P Szo V
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web