2024. április 16., kedd

UJ HONLAP BANNER 250 100

Az iroda.hu szakportál harmadszor kiírt Év irodája versenyén a K&H székháza több kategóriában is előkelő helyezést ért el.

Az Év irodája verseny az iroda.hu szakportál versenye, irodaházak, irodák, az ingatlanpiacon dolgozó szakemberek díjazására. Az idei kiírásban a pályázók hat főkategóriában indulhattak.

A K&H Csoport székháza az Év Irodaháza 2012 Közönségdíj kategóriájában a 2. helyezést érte el. Ebben a kategóriában a közönség szavazatának 20%-os befolyása volt a végső sorrendre, a többi a szakmai zsűri objektív és szubjektív paramétertáblázata alapján került véglegesítésre.

Az Év Irodaháza közönségdíj felelőse, Kohári Gábor tájékoztatása szerint a jelöléskor az egyik legtöbb közönségszavazatot ez az irodaház kapta. "Az épület tervezésénél és megvalósításánál korszerű, egyedi megoldásokat alkalmaztak, a környezettudatos elvek maximálisan érvényesültek, így az „irodaház kommandó" bejárásán is sok szempontra a legmagasabb pontszámot szerezte meg az épület. A közel húsz, külső cég által feltett, üzemeltetés minőségére is kiterjedő kérdésekre adott válaszokból is úgy láttuk, hogy a K&H nagyon elégedetten használja az épületet, ebben kimagaslóan jó eredményt ért el az irodaház. A zsűri nevében gratulálok a K&H irodaház eredményes szerepléséhez."

Az Év irodája 2012 Különdíj kategóriában a 3. helyezést nyerte el a székház. "Az Év irodája különdíjaknál a zsűri nem az előre megállapodott szempontrendszert használta, hanem a helyszíni bejárások során egy-egy különleges megoldást, vagy éppen a komplexitást díjazta. Értékelték azt, hogy a székházba való költözés során óriási tömeget kellett mozgatni, a bútorok kiválasztásának módja egyedi volt, emellett a bútorok minősége ergonómiai szempontból magas minőséget képvisel." – emelte ki Kalmár Zoltán, az Iroda.hu Kft. ügyvezető igazgatója.

Arra törekedtünk, hogy a kornak megfelelő, kiváló környezetet nyújtsunk munkatársainknak, korszerű környezetben szolgálhassuk ki ügyfeleinket. Örömmel tölt el, hogy el, hogy munkánkat a szakma és a nagyközönség is méltányolja, az Év Projektje 2012 díj és az arany LolliPOP után újabb elismeréseket kapott a székházunk." – mondta Laboranovits György, a K&H Ingatlangazdálkodási, logisztikai és bankbiztonsági igazgatóságának ügyvezető igazgatója.

Forrás: K&H Bank

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web