2024. április 18., csütörtök

UJ HONLAP BANNER 250 100

POLUS-04in1-kicsiA 16. születésnapjához közelítő Pólus Center, Budapest egyik legnagyobb bevásárlóközpontja, jelentős beruházással ünnepli évfordulóját: kívül és belül is látványosan megújul a ház.

Az egy hónapja tartó, több mint 1 milliárd forintos átépítés a napokban érkezik félidejéhez, és karácsonykor már új külsővel várja látogatóit.

 

 

food court-kicsiTöbb mint másfél évtized telt el a Pólus Center hivatalos átadása óta, mely idő alatt nemcsak a kerület szíve, hanem egy egész régió közösségi központjává vált. Annak érdekében, hogy ezt a szerepet a jövőben is maradéktalanul betölthesse, és mindeközben tovább fejlődjön, szükségessé vált a központ megújítása. A felújítással a ház nemcsak vásárlók és a bérlők 21. századi igényeit szolgálja ki minden tekintetben, de megőrzi az évek alatt kialakított barátságos és kellemes hangulatát is, amellyel kiemelkedett és sikeresen működött a budapesti bevásárlóközpont piacon.

 

Hatalmas kihívást jelent egyszerre felújítani és közben üzemeltetni egy bevásárlóközpontot. Éppen ezért a Pólus Center átépítését a Market Építő Zrt. nyerte el, az eddigi nagy léptékű és komplex kivitelezési tapasztalatai, valamint a feszes határidők vállalása miatt. „ Büszkék vagyunk arra, hogy lehetőségünk nyílt a Pólus Center felújítására. Egy ilyen projekt sikeres megvalósításában természetesen kulcsszerepe van a megfelelő partnerek, a kivitelező kiválasztásának is. A felújítás során a Market Építő Zrt.-vel dolgozunk együtt, amely már számos nagy volumenű építési és felújítási munkálaton bizonyította szakmai hozzáértését. A közös munkánk eredményességéről karácsonykor minden látogatónk személyesen is meggyőződhet majd" - mondta Rácz Andrea, a Pólus Center marketing menedzsere.

folyosó látványterveA felújítás jelentős változást eredményez a házon kívül és belül is. A homlokzat nagy része új burkolatot kap, és a bejáratok is korszerűen átépülnek. A két fő folyosón új álmennyezetet alakítanak ki, a Western cityben pedig új járólapokat fektetnek le. Az itteni homlokzatburkolatok színvilágában a világos, pasztellszínek dominálnak majd, amelyek kellemes és barátságos légkört biztosítanak a ház központi részének.

Megtisztelő számunkra, hogy részt vehetünk Magyarország egyik első bevásárlóközpontjának a megújításában. Ugyanakkor nagy kihívás is, hogy a munkálatokat a ház folyamatos nyitva tartása mellett végezzük, miközben a vásárlók és a bérlők kényelme érdekében igyekszünk, a lehető legjobban kiküszöbölni a néha elkerülhetetlen kellemetlenségeket. A felújítás jelentős részét éjszaka végezzük, de annak érdekében, hogy a karácsonyi időszakra befejezzük az átépítést, bizonyos munkákat a nyitva tartási idő alatt is folytatunk. Bízunk benne, hogy szakmai tapasztalatunkkal és a megrendelőnkkel történő közeli együttműködéssel hozzájárulhatunk a ház jövőbeli sikerességéhez és korszerűsítéséhez" – nyilatkozta Scheer Sándor, a Market Építő Zrt. vezérigazgatója.

A felújítás terveit a Fusion Architect Kft. készítette, a bevásárlóközpont kizárólagos üzemeltetését és bérbeadását továbbra is a Cushman & Wakefield Nemzetközi Ingatlantanácsadó látja el.

Forrás: Pólus Center

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web