2019. április 23., kedd

 

kep12017. április óta a Gelbert Eco Print Nyomda új, nagyobb telephelyen folytatja tevékenységét. A költözéssel a sikeres cég beruházott egy új levegő párásító berendezésbe is.

A budapesti Gelbert Eco Print nyomda számára a legjobb minőségű nyomtatás magától értetődő. A cég több, mint 15 éve garantálja ügyfeleinek a legjobb minőségű nyomdai termékeket. "A csúcsminőség mellett a specializáció nagyon fontos számunkra", magyarázza Gellér Róbert ügyvezető a cég sikerét. A növekvő kereslet kielégítése érdekében a Gelbert 2017-ben elköltözött, és gyártási területét 2.500 m2-re bővítette. Ezen felül beruháztak egy új, LED UV-technológiával rendelkező Heidelberg Speedmaster CD-be. "Azóta 70%-kal nőtt a gyártási kapacitásunk, és a bevételünk közel megduplázódott", foglalja össze az elmúlt két év lenyűgöző sikerét Gellér Róbert. A minőségbiztosításhoz és a zavartalan termelési folyamathoz a Gelbert a Condair Systems Draabe levegő párásító berendezését használja.

ÚJ LEVEGŐ PÁRÁSÍTÁS ÉS VÍZELŐKÉSZÍTÉS

kep2A Gelbert a TurboFogNeo 8 Draabe levegő párásító rendszert választotta. Ez az újgenerációs, magasnyomású fúvókarendszer nagy párásítási teljesítményre és nagy helyiségmagasságokhoz lett kialakítva. A mennyezeten összesen hat levegő párásító került elhelyezésre, amelyek digitális vezérléssel finom ködöt porlasztanak, amely azonnal felvételre kerül a helyiség levegőjében. A levegő párásításhoz speciálisan előkészített vizet használnak, amely mentes az ásványoktól, szennyeződésektől és csíráktól. A vízelőkészítéshez egy kis konténer kerül beépítésre, amelyet a gyártó Condair Systems karbantartás céljából hathavonta kicserél.

Ezen felül a Draabe vízelőkészítés mellékesen biztosítja a Heidelberg Speedmaster CD számára a folyamatvizet is. Ezáltal a nyomtatási folyamat állandó, optimális vízminőséggel végezhető. "A Draabe rendszer nagyon megbízható és könnyen kezelhető. Nem kell törődnünk a karbantartással. Aki levegő-párásító rendszert keres, amely nem okoz problémákat, a Draabéval megtalálja a megfelelő megoldást", ad hangot a 12 év tapasztalatán alapuló meggyőződésének Gellér Róbert.

 

Condair logoA direkt helyiség párásítással kapcsolatosan további információkat itt talál: https://www.condair-systems.hu/informaciok vagy www.condair-systems.hu

 

 

 

 

Eseménynaptár

április 2019
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web